• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fazolková „smaženice“ Institutu Kompliment
Napište svůj komentář k receptu

Fazolková „smaženice“ Institutu Kompliment

autor: Institut Kompliment
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolková „smaženice“ Institutu Kompliment
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g fazolové lusky - mražené
    • 150
      g žampiony
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks bílek
    • bylinky
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřáté pánvi potřené olejem restujeme doměkka fazolové lusky s pokrájenými žampiony, přidáme kmín a bylinky, podle potřeby podléváme trochou vody. Jakmile jsou lusky i houby měkké, přilijeme do směsi rozšlehané vejce s bílky a dále mícháme a restujeme, až jsou vejce hotová. Nebo můžeme fazolky přelít vejci naředěnými trochou mléka a vše zapéct jako omeletu.
2
Vhodné pro redukční i udržovací režim jako oběd nebo večeře. Při udržování hmotnosti můžete přidat pečivo.
3
----
4
//
5
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.//
6
----
7
Energetická hodnota:
8
Hodnoty (pro 1 porci):
9
Energetická hodnota: 1358 kJ
10
Bílkoviny: 22 g
11
Sacharidy: 30 g
12
Tuky: 13 g
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Zdravě i chutně Z hub Oběd Večeře Smažení Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Bylinky Fazolové lusky - mražené Kmín Rostlinný olej Sůl Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Indická kuřecí stehna

Indická kuřecí stehna

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Žravé řezy

Žravé řezy

Pudinková buchta rychlá a slabá

Pudinková buchta rychlá a slabá

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Pohanka na sladko

Pohanka na sladko

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

113
Výborný dresing
Výborný dresing
63
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
51
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
46
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
38
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Fazole z kláštera "Sv. Konstantin a Elena"
Fazole z kláštera "Sv. Konstantin a…
Fazole z konzervy
Fazole z konzervy
Fazole z Vysočiny
Fazole z Vysočiny
Fazolková omáčka
Fazolková omáčka
Fazolková polévka
Fazolková polévka
Fazolková polévka II.
Fazolková polévka II.
  • Recepty.cz
  • Fazolková „smaženice“ Institutu Kompliment
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact