Na másle zpěníme jemně pokrájenou slaninu, přidáme nasekanou cibuli a česnek, osmahneme, přidáme fazolky, promícháme a pak rozkrájená rajčata a krátce podusíme. Potom zalijeme vodou, přivedeme k varu a vmícháme rýži, osolíme a opepříme.
2
Povaříme 20 minut. Nakonec ozdobíme sekanou petrželkou nebo pažitkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Světlana
|9. 2. 2008 21:43
Zvláštní, vůbec ne špatné....polévka je hustá, i když je to jen vývar, měla jsem nutkání přidat trošku jíšky....takhle je z polévky takový italský dojem minestronový:-) Taky polévce prospěla špetka cukru.
Zuzana Frankova
|21. 11. 2007 14:54
Dekuji za odpoved, takze dnes k veceri f. polevka ;)
Tereza J.
|21. 11. 2007 07:54
Zuzanka, samozrejme, že sa to podarí :))) Len fazuľky z konzervy netreba variť 20 min. Preto varte podľa receptu, ale fazuľky vložte až pred dovarením, stačí ich prehriať.
Zuzana Frankova
|20. 11. 2007 22:00
Ahojki, chtela bych se zeptat jestli se ta polevka take povede, kdyz vemu fazolky s dozy????Ziju na Fuerte a dobra cerstva zelenina je tu trochu problem ;)Dekuji za odpoved
Tereza Jarčušková
|21. 11. 2006 14:41
Anonyme, tak to nerobte, a dajte pokoj. Nájdite si stránky, ktoré sú určené na nadávanie a ironizovanie, a tých, ktorí si chcú o jedle a iných veciach porozprávať, nechajte na pokoji.
Di
|21. 11. 2006 09:50
To je snad Váš problém, anonyme, ne? Kdyby každý z nás, co so receptů přispíváme, psal, co dělat nebude, asi bychom se v té změti moc nevyznali. Je zbytečné vylívat si špatnou náladu do internetu. Viz poznámky k dalším receptům.