Recept na fazole z Vysočiny byl před pár lety v magazínu Albert a byl výborný. Tento recept je podobný a musel mi stačit, protože jsem si ho z Alberta nepřepsala. Jinak výborné.
Vyborne. A to ikdyz upustite od kecupu, vegety a jinych " dobrot" , chce to jen vzit rozum do hrsti a nahradit nebo zamenit par surovin. Jako namet na skvele jidlo je recept dobry a zalezi na kazdem jak s nim nalozi. U nas pohoda a klid.
Už len tá kombinácia: Vysočina a sójová omáčka,prípadne kečup... a ten nezmyselný mix nekompatibilných korenín zaklincovaný kostičkami bujónu, Bol som zvedavý, čo z toho vylezie a nesklamalo ma to. Blevajz...
Take varim podobne tyto fazole, a vzdy toho navarim vic a namrazim.Takze dalsi obed mam bez prace.
Ahoj, až si uděláte dobré jídlo z fazolí, tak si jednu nechte a zkuste si z ní udělat dárek. Narazil jsem na zajímavou stránku kouzelná fazole <a href="http://www.kouzelnafazole.cz" title="kouzelná fazole">kouzelná fazole</a> se vzkazem. Mrkněte na to :) Petr
Jediné koření u kterého je v původním receptu uvedeno množství je 1 lžička zázvoru :-D
Je to výborné,akorát doporučuji opatrně dávkovat tabasco a ostrý kečup,aby se to dalo jíst.A pro čtyři jedlíky stačí v pohodě poloviční dávka. Ale jinak dávám jedničku s hvězdičkou.