• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazole v rajské omáčce s paprikou
Napište svůj komentář k receptu

Fazole v rajské omáčce s paprikou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 20
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s paprikou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 750
      g fazole předem uvařené, cca
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 1
      ks červená paprika
    • 140
      g rajský protlak
    • olej
    • 50
      g hladká mouka cca
    • nové koření mleté
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      ks bobkový list
    • cukr krupice dle chuti
    • 1
      l vývar cca
    • snítka tymiánu - není nutná

Postup přípravy receptu

1
Na malém množství oleje si osmažíme dosklovata cibuli, ke které přidáme osmažit i na silnější nudličky pokrájené očištěné papriky, které následně zaprášíme hladkou moukou a necháme zpěnit na světlou jíšku.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Do paprikové směsi přidáme krátce osmažit i rajský protlak, ke kterému přisypeme zhruba dvě lžíce cukru, bobkové listy, nové koření a pepř dle chuti, snítku tymiánu a osolíme.
3
Za stálého míchání přilijeme vývar, vše důkladně promícháme, přivedeme k varu a za občasného míchání krátce povaříme. Když máme papriku měkkou na skus, přisypeme předem uvařené fazole (v suchém stavu 350-400 gramů), vše společně povaříme, dle chuti ještě dochutíme cukrem, solí a pepřem, vyndáme bobkové listy, větvičku z tymiánu a můžeme podávat.

RADA: 6 osvědčených tipů, jak zahustit polévku nebo omáčku

4
Podáváme s čerstvým pečivem nebo chlebem. Doplnit můžeme osmaženou uzeninou (špekáček, klobása, salám...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazole z kláštera "Sv. Konstantin a Elena"

Fazole z kláštera "Sv. Konstantin a…

Fazolové ragú se zeleninou

Fazolové ragú se zeleninou

Fazolová polévka F.O.O.D.

Fazolová polévka F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Luštěniny Fazole Vegetariánské a zdravé
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Cibule Cukr krupice Fazole Hladká mouka Nové koření Olej Paprika - žlutá Pepř mletý Rajský protlak Snítka tymiánu Sůl Vývar

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso se špenátem

Mleté maso se špenátem

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Brokolicová polévka II.

Brokolicová polévka II.

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Alpský Kaiserschmarrn

Alpský Kaiserschmarrn

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Oreo muffiny

Oreo muffiny

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

23
Kedlubnové zelí
Kedlubnové zelí
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Kedlubnová polévka V.
Kedlubnová polévka V.
16
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Další doporučené recepty:

Fazole se zeleninou
Fazole se zeleninou
Fazole v bílé omáčce
Fazole v bílé omáčce
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Fazole z kláštera "Sv. Konstantin a Elena"
Fazole z kláštera "Sv. Konstantin a…
Fazole z konzervy
Fazole z konzervy
Fazole z Vysočiny
Fazole z Vysočiny
  • Recepty.cz
  • Fazole v rajské omáčce s paprikou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact