• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Fazole s uzeninou

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazole s uzeninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček fazole
    • olivový olej
    • 1
      ks naložené papriky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      šálek kečup - jemný
    • 1
      ks točený salám nebo silný párek či klobása

Postup přípravy receptu

1
Fazole namočíme večer před vařením. Druhý den uvaříme v té vodě (může se i v papiňáku asi 20-30 minut) do měkka. Na pánvi na trošce olivového oleje zpěním nakrájený česnek na proužky a cibuli (část na kostičky, část na proužky - dle fantazie). Na to přidám nakrájenou sterilovanou papriku, posypu oregánem, zaliju kečupem a přidám pokrájenou uzeninu, přikryju pokličkou a dusím. Na měkké fazole, můžou se nechat celé nebo minule jsem je trochu rozmixovala tyčovým mixerem se přelije rozdušená paprika s uzeninou.
2
K tomu syrové kyselé zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajské fazole s uzeninou

Rajské fazole s uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Horáková | 9. 1. 2007 11:05

    Připravuji stejně jako anonym, ale nedávám tatru,sypu strouhaným sýrem. Tato varianta z konzervy je nejenom rychlejší, ale nám i víc chutná, protože fazole jsou omáčkou hezky nasáklé. Možná, že to neumím , ale když vařím fazole z pytlíku, tak ať dělám, co dělám, vždy mám pocit, že se mi to dobře nespojí. Jedině to asi nechat odležet.

  • Sc. | 9. 1. 2007 10:54

    Nabízím ještě jednodušší "fazole pro lenochy" - na trošce oleje osmahnu nakrájený debrecínský párek (ten mi nejvíc chutná), přidám konzervu červených fazolí bez nálevu, pořádně prohřeju, případně trošku přisolím a přidám trochu čili - to podle chuti.

  • Anonym | 9. 1. 2007 10:06

    Pro spestření nabízím trochu jednodušší variantu...: Osmahnu cibuli a uzeninu, přidám strouhaný česnek, konzervu fazolí v rajské omáčce, většinou dělám ze dvou nebo tří, z toho alespoň jednu ostrou, přidám kečup, prohřeju a nakonec malinko zjemním tatrou. Je to výborné.

  • Jana V. | 6. 1. 2007 09:08

    Já přidám k cibuli uzeninu nakrájenou na kostičky a spolu opeču.Papriku už nepřidávám,jen trochu okyselím citr.šťávou.S čerstvým chlebem je to velmi dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Naložené papriky Olivový olej Oregáno Točený salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Zeleninová polévka s klobásou

Zeleninová polévka s klobásou

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Dort s nutelovým krémem

Dort s nutelovým krémem

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

107
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
44
Zeleninové závitky
Zeleninové závitky
27
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
25
Ricottový koláč s malinami a ostružinami
Ricottový koláč s…
15
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Nedělní Aha! 12. 10. 2025

Nedělní Aha! 12. 10. 2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact