Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody. Druhý den je uvaříme doměkka. Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku, necháme ji zpěnit, přisypeme mouku a smažíme asi 2 minuty. Potom vše zalijeme vodou, necháme 15 minut povařit, přidáme fazole a nakonec přilijeme rozkvedlanou smetanu a osolíme.
žádnou horší úpravu fazolí jsem ještě nezkoušela...skončily v záchodě
Lucie F.
|23. 7. 2009 20:22
Velmi chutne! Lusteniny nepatri k mym oblibenym jidlum, ale takto upravene fazole jsem sporadala raz dva.
Lucie F.
|23. 7. 2009 20:20
Lusteniny nepatri mezi ma oblibena jidla, ale takto upravene fazole jsem sporadala raz dva. Velmi chutne!
stanik
|17. 10. 2007 12:59
...a k tomu třeba plátek vařeného vepřového,ale i samotné.Rychlý a výborný recept,díky za něj,1
adela oleary
|6. 9. 2007 20:33
vyborny!
Natalie
|4. 4. 2007 11:37
Lahudka. Dnes jsem potrebovala recept na "neco z toho co je ve spizi" a moc se povedly. Fazolky snedla i ma dvouleta dcerka (konecne jsme nasli upravu lustenin, kterou by neodmitala). Diky davam za 1!