Uvaříme fazole do měkka, scedíme. Nakrájíme cibuli na kostičky, špek na kostičky, osmažíme na pánvi a na závěr přidáme kečup. Scezené fazole dosolíme podle chuti a do hrnce s fazolema vmícháme směs z pánve. Podáváme s chlebem. Rychlé, levné a moc dobré.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jindriska
|9. 11. 2010 17:15
mužou byt fazole taky s plechovky? :-)
Pierre
|25. 2. 2008 14:30
Já to dělám často,fazole jsou moc zdravé,ale souhlasím s komentářema,že by v tom měl být pepř,česnek,kečup spíše kyselejší jako prodávala Delvita nebo dělá Heinz.Trošička cukru a vinného či jablečného octa vůbec neuškodí...Proti nadýmání doporučuji večer předem namočit a vodu slejt,fazole propláchnout,no a máte-li papinák,ani to vaření netrvá moc dlouho.Jelikož se vyhýbám uzeninám,alespoň smažím cibulku na sádle...
fista
|20. 12. 2007 12:40
Dnes jsem zkousela a byla jsem prekvapena, je to opravdu mnamka....
hanka
|28. 2. 2007 00:52
Nepřijde prosím do toho těsta na tortily aspoň špetka soli?
kuchař amatér
|8. 12. 2005 13:58
Jemná variace - pridat pri smažení ke slanině a cibuil trochu chilli, česnek, tymián
Marta K
|25. 11. 2005 12:48
Petro, jakou mouku na ty tortily ?
zdeněk Kublín
|25. 11. 2005 12:10
Já po zalití směsí z pánve ochucuji octem a troškou cukru, pepř je samozřejmostí. Lepší jsou ale fazole "becoky".
Di
|9. 11. 2005 06:46
Přidala bych koření, určitě pepř a česnek.
Petra
|8. 11. 2005 16:16
Doporucuji zkusit s tortillami (2 hrnky mouky, 2 lzice hery, trocha teple vody, vyvalet placky a nasucho opect). Hned je z toho mexicke jidlo :-)
Jirka Havlík
|8. 11. 2005 13:57
Je to dobré, akorát místo kečupu jsem dal rajský protlak. Kečupů je moc druhů a ne všechny se k tomu hodí .