
mužou byt fazole taky s plechovky? :-)
Já to dělám často,fazole jsou moc zdravé,ale souhlasím s komentářema,že by v tom měl být pepř,česnek,kečup spíše kyselejší jako prodávala Delvita nebo dělá Heinz.Trošička cukru a vinného či jablečného octa vůbec neuškodí...Proti nadýmání doporučuji večer předem namočit a vodu slejt,fazole propláchnout,no a máte-li papinák,ani to vaření netrvá moc dlouho.Jelikož se vyhýbám uzeninám,alespoň smažím cibulku na sádle...
Dnes jsem zkousela a byla jsem prekvapena, je to opravdu mnamka....
Nepřijde prosím do toho těsta na tortily aspoň špetka soli?
Jemná variace - pridat pri smažení ke slanině a cibuil trochu chilli, česnek, tymián
Petro, jakou mouku na ty tortily ?
Já po zalití směsí z pánve ochucuji octem a troškou cukru, pepř je samozřejmostí. Lepší jsou ale fazole "becoky".
Přidala bych koření, určitě pepř a česnek.
Doporucuji zkusit s tortillami (2 hrnky mouky, 2 lzice hery, trocha teple vody, vyvalet placky a nasucho opect). Hned je z toho mexicke jidlo :-)
Je to dobré, akorát místo kečupu jsem dal rajský protlak. Kečupů je moc druhů a ne všechny se k tomu hodí .