Místo mouky jsou v těstě oříšky, těsto je mnohem chutnější a navíc krásně voní :)
žádná mouka se tam nedává?
Ano, můžete, také v ní tento dort peču.
Může mi, prosím, někdo poradit, v jak velké formě se dort peče? Mohu použít formu průměr 26cm?
Znám recept dlouho, je podle Kamily Magálové a je výborný !!
Podľa mňa, pochúťková smotana je kyslá smotana(zakysaná)
Pochutkova smotana sa hovori kyslej smotane.
Nie som autorkou, ale mám tento recept. Smotana sa dáva kyslá, hustá. Najlepší je múčnik na 2. deň , ak vydrží.
Taky jsem přemýšlela, co znamená v názvu receptu to "dost" a pak mně došlo, že je to překlep a patří "dort"¨:o)
vELICE ZAJÍMAVÝ RECEPT!! NEJSEM AUTOR RECEPTU,ALE JE TO ZAKYSANÁ SMETANA :-))PS
Podle způsobu přípravy bych řekla, že pochoutková smetana je vysokotučná kysaná smetana (15-18%).
ani mě a že vařím už hezkých pár let,nic pochoutková smetana nenapovídá, panečku, to je hádanka:-)
Nejsem sice autor,ale je to zakysaná smetana,přímo se jmenuje pochoutková,zelený kelímek,výrobce Olma.
Zdravím, můžete mi prosím říct, co je to pochoutková smetana? Děkuji.
Recept mě doslova nadchl. Chci se zeptat - ta pochoutková smetana je zakysaná, nebo jaká? Chtěla bych dort vyzkoušet, tak ať mám jasno. Díky za odpověď.