• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Farářovo tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Farářovo tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Farářovo tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek vepřová kýta
    • 6
      plátek sýr
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej na pomazání plechu

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Položíme na olejem vymazaný plech.
2
Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, zakryjeme plátky sýra a dáme do trouby péct.
3
Až je sýr roztavený a maso měkké, vyjmeme z trouby a podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janca | 25. 1. 2014 19:45

    Maso bylo výborné, potrela jsem ho ještě kremzskou hořčicí. Sýr jsem přidala až po 20minutach. Pekla jsem 40min na 180C. :-)

  • Renata Fajmonová | 13. 3. 2008 12:46

    Bylo to móóóc dobré !!!

  • Monča a Venca | 16. 2. 2008 23:17

    Tohle papu nemá chybu :-)

  • Venca Paca | 30. 6. 2007 12:45

    Naprosto super!!!!!

  • jitka soukupova | 21. 11. 2006 23:01

    Byla to super mnamka, s pritelem jsme si moc pochutnali..jeste mala obmena..maso pect asi 20 minut na dalsich 20 minut pridat horcici, cibuli, zampiony, slaninu a tesne pred koncem tvrdy platkovy syr

  • Naďa Hurdálková | 16. 2. 2006 10:24

    Hodně podobný recept jsem sem zadávala pod názvem"Zastlané kotlety".Když si tak recepty procházím,zjišťuju,že je tu hodně podobných receptů,jen s jiným názvem a s malými obměnami ingrediencí atd. a tak mě vždycky potěší,jak recepty kolují po celé republice,ba i v zahraničí...Je to moc fajn a ze zatím mnou navštívených receptářů,se mi líbíte nejvíc.Je to tu takové "domácké".Díky

  • Tereza Jarčušková | 15. 2. 2006 09:58

    Pán farár by mohol mať takých tajomstiev viac.

  • zaneta znamenackova | 14. 2. 2006 21:25

    fakt skvělý.doporučuji před pečením zalít sladkou smetanou.

  • Lůca,Důša | 11. 12. 2005 19:56

    Fakt skvělí.Sme teda nečekali,akorát jsme neměli hořčici tak příště!!

  • Maida | 10. 10. 2005 23:25

    Taky souhlasím s hořčičí a přidávám kečup.

  • Milan Pangl | 9. 10. 2005 12:53

    pod alobalem a s kremžskou hořčicí je to super mňamka

  • Jana Vrbová | 29. 7. 2005 09:55

    Moc dobré. Mám starou plynovou troubu, peklo se to hodinu zakryté alobalem. Sýr jsem dala na posledních deset minut - skvěléééé.

  • Pavla | 1. 7. 2005 14:43

    Než bude maso měkké,bude dávno po sýru,rozhodně bych ho přídala až ke konci.

  • petra vybihalova | 14. 6. 2005 18:25

    je to super moc dobre

  • corsic | 10. 4. 2005 13:17

    Tak to je paráda, jednoduchý a výborný. SUPER!!

  • Patrik | 5. 2. 2005 12:57

    Zajímalo by mne, jak hrubé ty plátky masa asi mají být ??? Děkuji

  • rodinka | 3. 2. 2005 14:36

    Mňam, mňam. Na část jsme přidali i tu hořčici a bylo to opravdu moc dobré. Jen by to chtělo, pro nás kuchaře začátečníky, napsat alespoň orientační dobu pečení, trošku jsme to vysušili ;-)

  • Vašek+Ilonka Śmorancovi | 23. 1. 2005 13:13

    Děkujem,za tento perfektní recept.Je to náš první pokus z těchto receptů.Nepatrně jsme improvizobvali a maso jemně potřeli obyč.hořčicí.....Díky

  • Pavel Suk | 22. 4. 2004 19:25

    Dost dobry

  • Marcela | 22. 4. 2004 19:23

    Vážená paní HirošováMoc se mi líbý jak umíte dělat recepty.Moc bych vás prosila o vložení dalšího receptu.Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Olej Pepř mletý Sůl Sýr Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Kotlety na šlehačce

Kotlety na šlehačce

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

98
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
81
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
63
Smažená rýže Nasi Goreng
Smažená rýže Nasi Goreng
56
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
49
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Farářovo tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact