• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Farářovo tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Farářovo tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Farářovo tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek vepřová kýta
    • 6
      plátek sýr
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej na pomazání plechu

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Položíme na olejem vymazaný plech.
2
Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, zakryjeme plátky sýra a dáme do trouby péct.
3
Až je sýr roztavený a maso měkké, vyjmeme z trouby a podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janca | 25. 1. 2014 19:45

    Maso bylo výborné, potrela jsem ho ještě kremzskou hořčicí. Sýr jsem přidala až po 20minutach. Pekla jsem 40min na 180C. :-)

  • Renata Fajmonová | 13. 3. 2008 12:46

    Bylo to móóóc dobré !!!

  • Monča a Venca | 16. 2. 2008 23:17

    Tohle papu nemá chybu :-)

  • Venca Paca | 30. 6. 2007 12:45

    Naprosto super!!!!!

  • jitka soukupova | 21. 11. 2006 23:01

    Byla to super mnamka, s pritelem jsme si moc pochutnali..jeste mala obmena..maso pect asi 20 minut na dalsich 20 minut pridat horcici, cibuli, zampiony, slaninu a tesne pred koncem tvrdy platkovy syr

  • Naďa Hurdálková | 16. 2. 2006 10:24

    Hodně podobný recept jsem sem zadávala pod názvem"Zastlané kotlety".Když si tak recepty procházím,zjišťuju,že je tu hodně podobných receptů,jen s jiným názvem a s malými obměnami ingrediencí atd. a tak mě vždycky potěší,jak recepty kolují po celé republice,ba i v zahraničí...Je to moc fajn a ze zatím mnou navštívených receptářů,se mi líbíte nejvíc.Je to tu takové "domácké".Díky

  • Tereza Jarčušková | 15. 2. 2006 09:58

    Pán farár by mohol mať takých tajomstiev viac.

  • zaneta znamenackova | 14. 2. 2006 21:25

    fakt skvělý.doporučuji před pečením zalít sladkou smetanou.

  • Lůca,Důša | 11. 12. 2005 19:56

    Fakt skvělí.Sme teda nečekali,akorát jsme neměli hořčici tak příště!!

  • Maida | 10. 10. 2005 23:25

    Taky souhlasím s hořčičí a přidávám kečup.

  • Milan Pangl | 9. 10. 2005 12:53

    pod alobalem a s kremžskou hořčicí je to super mňamka

  • Jana Vrbová | 29. 7. 2005 09:55

    Moc dobré. Mám starou plynovou troubu, peklo se to hodinu zakryté alobalem. Sýr jsem dala na posledních deset minut - skvěléééé.

  • Pavla | 1. 7. 2005 14:43

    Než bude maso měkké,bude dávno po sýru,rozhodně bych ho přídala až ke konci.

  • petra vybihalova | 14. 6. 2005 18:25

    je to super moc dobre

  • corsic | 10. 4. 2005 13:17

    Tak to je paráda, jednoduchý a výborný. SUPER!!

  • Patrik | 5. 2. 2005 12:57

    Zajímalo by mne, jak hrubé ty plátky masa asi mají být ??? Děkuji

  • rodinka | 3. 2. 2005 14:36

    Mňam, mňam. Na část jsme přidali i tu hořčici a bylo to opravdu moc dobré. Jen by to chtělo, pro nás kuchaře začátečníky, napsat alespoň orientační dobu pečení, trošku jsme to vysušili ;-)

  • Vašek+Ilonka Śmorancovi | 23. 1. 2005 13:13

    Děkujem,za tento perfektní recept.Je to náš první pokus z těchto receptů.Nepatrně jsme improvizobvali a maso jemně potřeli obyč.hořčicí.....Díky

  • Pavel Suk | 22. 4. 2004 19:25

    Dost dobry

  • Marcela | 22. 4. 2004 19:23

    Vážená paní HirošováMoc se mi líbý jak umíte dělat recepty.Moc bych vás prosila o vložení dalšího receptu.Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Olej Pepř mletý Sůl Sýr Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Žravé řezy

Žravé řezy

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Hroznové smoothie

Hroznové smoothie

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Pivní výpečky s bramborovými noky

Pivní výpečky s bramborovými noky

Doporučujeme

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

69
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
60
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
41
Čočkové ragú
Čočkové ragú
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Vondráčkové spadla brada dojetím! Takové překvápko Helena nečekala

Vondráčkové spadla brada dojetím! Takové překvápko Helena nečekala

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Jiřina Bohdalová (94) promluvila: Proč tajila operaci chlopně!

Jiřina Bohdalová (94) promluvila: Proč tajila operaci chlopně!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Jaký je váš strážný anděl podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš strážný anděl podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Farářovo tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact