Kotlety naklepeme, osolíme a položíme na vymaštěný plech vysypaný strouhankou. Popepříme, poklademe postupně kolečkami cibule, plátkem slaniny a plátkem šunky. Plech přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut. Vytáhneme z trouby, sejmeme alobal a každou kotletu přelijeme 2 lžícemi vína a přidáme kopec nastrouhaného sýra. Odkryté necháme dopéct 10 minut.
2
Podáváme s vařeným bramborem promíchaným s pažitkou nebo petrželkou. Rychlé a velice dobré jídlo. Největší klad tohoto pokrmu je v tom, že si oběd připravíte ještě před příchodem návštěvy a pak se jí můžete cele věnovat, protože jen otočíte knoflíkem na troubě.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Remková
|20. 9. 2008 18:15
Už to tady tolikrát padlo.Ten recept je moc dobrý a chápu,že pokud není pod stejným názvem,nemůžete ho najít,ikdyby jste se o to snažili,Najděte si Vinařské kotlety.Tady dávám,protože můžu-recept znám takže za 1!
Lusinda -
|20. 9. 2008 13:11
Receptu dávám za 1, je dobrý, jednoduchý a dle mého názoru pro šest lidí není nijak drahý.
Di -
|20. 9. 2008 07:43
Á tady se někdo špatně vyspal, nebo že by nespal vůbec?
Lucie Surová
|20. 9. 2008 03:15
Bože můj, proč tu řešítekoli to stojí? Není to snad jedno? Důležitější je, jak to chutná a nekolik za to dám
Markéta Roubalová
|29. 11. 2006 11:14
Pokud však podělíte cenu 220,-Kč 6-ti, dostanete cenu cca 37,-Kč na osobu, což myslím jde ne? :-)
Silvestr Xylofon
|24. 10. 2006 13:56
Výborné !Je to spíš slavnostní jídlo ( i díky cene cca 220,- ).Ale ta rychlost přípravy ... 1