• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Fantastické řízky
Napište svůj komentář k receptu

Fantastické řízky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fantastické řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 4
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžíce majoránka
    • 4
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžička kari
    • 7
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob) 1-2

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme.
2
Vejce rozšleháme přidáme sůl, koření, solamyl, utřený česnek, zamícháme a vložíme maso.
3
Necháme 24 hodin uležet v chladu a poté smažíme v rozpáleném tuku.
4
Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické hrnkové knedlíky

Fantastické hrnkové knedlíky

Řízky od Malé Fatry

Řízky od Malé Fatry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Zvěřinová | 30. 10. 2008 13:41

    Opravdu výborné! Nemá chybu. Doporučuji všem, co touží po obměně.

  • Eva Vondrova | 25. 10. 2008 19:30

    Také jsem dělala s pečeným bramborem a nemělo to chybu, mňam!!!Dávám 1*

  • Zuzka | 23. 10. 2006 10:32

    Je to fakt vynikající,dělala jsem z kotlety,s opečenýma brambůrkama.Díky za dobrý recept.

  • Dita Skoupá | 21. 10. 2006 20:03

    Nelze nahradit Solamyl ?Je to škrob z brambor, který nepoužívám vůbec. Nahrazuji Maizenou.

  • Vendula | 16. 10. 2006 08:37

    Dělala jsem to z kuřecích prsíček - je to opravdu velmi, velmi dobré. K tomu zel. oblohu, trocha rýže, trocha hranolků, volské oko - no nemělo to chybu. Maso má vynikající chuť - po opečení velmi šťavnaté. Tento recepr určitě nevyhodím

  • Júlia | 9. 10. 2006 14:43

    Je to velmi dobré. Aj to je príjemné, že naložené mäsko vydrží v chladničke niekoľko dní.Ako prílohu som dala zemiačky na masle s petržlenovou vňaťou a uhorkový šalát so smotanou. Nemalo to chybu.

  • Vanda Jašková | 23. 8. 2006 15:10

    Je to opravdu výborné,výborné,výborné! Zkoušela jsem i z králičího masa a bylo to vynikající.

  • Simona Šenkyříková | 19. 8. 2006 17:12

    Výborné nemá to chybu.Simona

  • Titus Ž. | 11. 8. 2006 17:15

    Vyzkoušel jsem.výborné!!dávám za 1.

  • Věra | 12. 5. 2006 14:40

    Vyzkoušela jsem z půl dávky a dala 1 lžíci pálivé papriky, bylo to akorát, kdo má rád palivější může přitvrdit.. asi to záleží jak kdo má rád pálivé.. Jinak jsou vynikající a moc moc dobrý...váhala jsem i s majoránkou a pak jí tam dala je to super recept.. k tomu salát s čínského zelí, rajčat a okurek... ŇAM dávám velikou 1*

  • Jana Tichá | 22. 4. 2005 12:59

    4 lžíce pálivé papriky? Není to chyba?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kari Majoránka Mletý kmín Pálivá paprika Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Kapustové placičky

Kapustové placičky

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Salát Caprese

Salát Caprese

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

130
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
113
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
79
Virgin mojito
Virgin mojito
55
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
55
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Fantastické řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact