• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Fantastické řízky
Napište svůj komentář k receptu

Fantastické řízky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fantastické řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 4
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžíce majoránka
    • 4
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžička kari
    • 7
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob) 1-2

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme.
2
Vejce rozšleháme přidáme sůl, koření, solamyl, utřený česnek, zamícháme a vložíme maso.
3
Necháme 24 hodin uležet v chladu a poté smažíme v rozpáleném tuku.
4
Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické hrnkové knedlíky

Fantastické hrnkové knedlíky

Řízky od Malé Fatry

Řízky od Malé Fatry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Zvěřinová | 30. 10. 2008 13:41

    Opravdu výborné! Nemá chybu. Doporučuji všem, co touží po obměně.

  • Eva Vondrova | 25. 10. 2008 19:30

    Také jsem dělala s pečeným bramborem a nemělo to chybu, mňam!!!Dávám 1*

  • Zuzka | 23. 10. 2006 10:32

    Je to fakt vynikající,dělala jsem z kotlety,s opečenýma brambůrkama.Díky za dobrý recept.

  • Dita Skoupá | 21. 10. 2006 20:03

    Nelze nahradit Solamyl ?Je to škrob z brambor, který nepoužívám vůbec. Nahrazuji Maizenou.

  • Vendula | 16. 10. 2006 08:37

    Dělala jsem to z kuřecích prsíček - je to opravdu velmi, velmi dobré. K tomu zel. oblohu, trocha rýže, trocha hranolků, volské oko - no nemělo to chybu. Maso má vynikající chuť - po opečení velmi šťavnaté. Tento recepr určitě nevyhodím

  • Júlia | 9. 10. 2006 14:43

    Je to velmi dobré. Aj to je príjemné, že naložené mäsko vydrží v chladničke niekoľko dní.Ako prílohu som dala zemiačky na masle s petržlenovou vňaťou a uhorkový šalát so smotanou. Nemalo to chybu.

  • Vanda Jašková | 23. 8. 2006 15:10

    Je to opravdu výborné,výborné,výborné! Zkoušela jsem i z králičího masa a bylo to vynikající.

  • Simona Šenkyříková | 19. 8. 2006 17:12

    Výborné nemá to chybu.Simona

  • Titus Ž. | 11. 8. 2006 17:15

    Vyzkoušel jsem.výborné!!dávám za 1.

  • Věra | 12. 5. 2006 14:40

    Vyzkoušela jsem z půl dávky a dala 1 lžíci pálivé papriky, bylo to akorát, kdo má rád palivější může přitvrdit.. asi to záleží jak kdo má rád pálivé.. Jinak jsou vynikající a moc moc dobrý...váhala jsem i s majoránkou a pak jí tam dala je to super recept.. k tomu salát s čínského zelí, rajčat a okurek... ŇAM dávám velikou 1*

  • Jana Tichá | 22. 4. 2005 12:59

    4 lžíce pálivé papriky? Není to chyba?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kari Majoránka Mletý kmín Pálivá paprika Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na černo

Kapr na černo

Dalamánky

Dalamánky

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Marináda na králíka nebo kuře

Marináda na králíka nebo kuře

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Jablkovo-tvarohový koláč se skořicovou drobenkou

Jablkovo-tvarohový koláč se…

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

57
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
38
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
25
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Fantastické řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact