• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fantastická krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Fantastická krkovička

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fantastická krkovička
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      vepřová krkovice
    • 2
      červená cibule středně velké
    • tymián
    • šalvěj
    • olivový olej
    • slanina na každý plát masa - 2 plátky
    • 3
      stroužek česnek
  • Marináda
    • 0,50
      ks morca-della
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      lžička francouzská hořčice
    • olivový olej trochu
    • 4
      česnek 3-4
    • tzaziki
    • sojová omáčka trochu
    • vegeta
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Do pekáče nalejeme trošku olivového oleje, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, lístky šalvěje a tymiánu. Maso naklepeme, potřeme marinádou z obou stran, vložíme na cibuli. Česnek nakrájíme na silnější plátky a vždy 1 stroužek rozložíme na maso. Přikryjeme slaninou a necháme alespoň hodinu odležet. Před pečením podlejeme sklenicí vody, přiklopíme poklicí a pečeme při 175 °C (elektrická trouba) přiklopené hodinu, druhou hodinu už necháme péct bez pokličky, ať se upeče do křupava.
2
Marináda: morca delu, hořčici, olivový olej, sójovou omáčku, prolisovaný česnek a všechno ostatní koření smícháme. Pokud bude málo slaná přisolíme, ale pozor nepřehánět, protože navrch přijde slanina.
3
Příloha: doporučuji předem uvařené nové brambory ve slupce upečené v troubě - okořeněné, osolené a pocákané olivovým olejem, ale myslím, že i bramborovou kaší se nedá nic pokazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Kosibova | 19. 6. 2006 10:05

    morca dela - zmes na spagety (paradajkovy pretlak, soja, kusky brav.masa)

  • Martina N | 19. 6. 2006 09:49

    Morca-della je zmes na špagety v konzerve ak myslí autorka to isté ako ja

  • Kuchařka on-line | 19. 6. 2006 09:18

    Prosím autorku o upřesnění co je "morca dela". Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Francouzská hořčice Hořčice Morca-Della Olivový olej Pepř mletý Šalvěj Slanina Sojová omáčka Tymián Tzaziki Vegeta Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Jahodové pokušení

Jahodové pokušení

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou náplní

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Brokolicová polévka se sýrem a máslovými krutony

Brokolicová polévka se sýrem a…

Pikantní špenátové rolky

Pikantní špenátové rolky

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

386
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
16
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha
15
Klasické lečo
Klasické lečo
10
Tacos
Tacos
10
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Fantastická krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact