• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Falešný tataráček
Napište svůj komentář k receptu

Falešný tataráček

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Falešný tataráček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks paštika Malé (Májka)
    • 2
      ks žloutek Syrové (nemusí být)
    • 1
      ks cibule Větší
    • pepř mletý
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • kečup - jemný
    • paprika - sladká
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ostatní ingrdience.
2
**Příloha:** topinky
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 28. 3. 2007 22:57

    Je jasné, že tatarák nejde ničím nahradit, proto to autorpojmenoval falešný. Tady jde o recept!!!!

  • Di | 21. 3. 2007 11:08

    Mám ráda počesnekované topinky s paštikou, případně kečupem, takže tento recept určitě vyzkouším. Mám ráda i braborový "tatarák", ale je fakt, že to je něco docela jiného. Všem milovníkům masového tataráku doporučuji přípravek Zwiebelwurst - je to něco jako cibulový métský salám, ovšem zdánlivě ze syrového masa. Na počesnekovaných topinkách to není špatné a přeci jenom to je dost podobné pravému tataráku. Prodávají ho v masně Novák, která bývá součástí prodejen Plus.

  • Jana Kutačová | 21. 3. 2007 10:57

    Tatarák je z mletého hovězího masa a nejde chuťově nahradit ničím,ani paštikou.Může to být dobré,vzhledově podobné,ale chuťově asi těžko.Dělávám občas i ten falešný z brambor(nevím jak se mu říká),ale ten jíme jen se synem,manžel odmítá -není v tom maso :o))

  • bramborka | 21. 3. 2007 10:22

    Z brambor se tomu říká lutenice jestli se nepletu ale pravý tatarák nic nenahradí.

  • Anonym | 21. 3. 2007 08:11

    Nekde jsem slysela, ze je moznost udelat falesny tataracek i z varenych brambor....zastavam vsak nazor Hany - maso je maso:-))

  • Lenka K. | 20. 3. 2007 22:08

    no, že by hovězí masíčko chutnalo jako paštiky...no nevim nevim...tatarák je prostě tatarák jen z masa. To ale neznamená, že uvedený recept nemůže být dobrý:)

  • Hana Rožníčková | 20. 3. 2007 13:38

    No, já myslím, že je to tataráku hódně vzdálené. Akdyž se můžou ještě vynechat žloutky, tak je to podle mě pomazánka. Tatarák je tatarák, maso je maso, a paštika zůstane paštikou...

  • Simča Sládková | 20. 3. 2007 10:59

    Autorko - fakt to chutná jako tatarák? Tatarák miluji, ale už dlouho jsem se ho nedopřála, tak asi zjusím toto....

  • mil. Radová | 20. 3. 2007 09:50

    dobrý nápad.skusím.tatarák miluji.M

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Paprika - sladká Paštika Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Bramborová buchta slaná

Bramborová buchta slaná

Dobré špízy

Dobré špízy

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Zauzená vepřová panenka

Zauzená vepřová panenka

Slané lívance

Slané lívance

Drůbeží vývar s knedlíčky

Drůbeží vývar s knedlíčky

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

30
Margotkové řezy
Margotkové řezy
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Necelé tři měsíce po smrti Ozzyho (†76): Vdova Sharon? Syn popsal, jak na tom je!

Necelé tři měsíce po smrti Ozzyho (†76): Vdova Sharon? Syn popsal, jak na tom je!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

  • Recepty.cz
  • Falešný tataráček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact