Je jasné, že tatarák nejde ničím nahradit, proto to autorpojmenoval falešný. Tady jde o recept!!!!
Mám ráda počesnekované topinky s paštikou, případně kečupem, takže tento recept určitě vyzkouším. Mám ráda i braborový "tatarák", ale je fakt, že to je něco docela jiného. Všem milovníkům masového tataráku doporučuji přípravek Zwiebelwurst - je to něco jako cibulový métský salám, ovšem zdánlivě ze syrového masa. Na počesnekovaných topinkách to není špatné a přeci jenom to je dost podobné pravému tataráku. Prodávají ho v masně Novák, která bývá součástí prodejen Plus.
Tatarák je z mletého hovězího masa a nejde chuťově nahradit ničím,ani paštikou.Může to být dobré,vzhledově podobné,ale chuťově asi těžko.Dělávám občas i ten falešný z brambor(nevím jak se mu říká),ale ten jíme jen se synem,manžel odmítá -není v tom maso :o))
Z brambor se tomu říká lutenice jestli se nepletu ale pravý tatarák nic nenahradí.
Nekde jsem slysela, ze je moznost udelat falesny tataracek i z varenych brambor....zastavam vsak nazor Hany - maso je maso:-))
no, že by hovězí masíčko chutnalo jako paštiky...no nevim nevim...tatarák je prostě tatarák jen z masa. To ale neznamená, že uvedený recept nemůže být dobrý
No, já myslím, že je to tataráku hódně vzdálené. Akdyž se můžou ještě vynechat žloutky, tak je to podle mě pomazánka. Tatarák je tatarák, maso je maso, a paštika zůstane paštikou...
Autorko - fakt to chutná jako tatarák? Tatarák miluji, ale už dlouho jsem se ho nedopřála, tak asi zjusím toto....
dobrý nápad.skusím.tatarák miluji.M