Suroviny smícháme a dáme péct do vymazané dortové formy. Upečený vychladlý dort rozkrojíme a namažeme meruňkovou zavařeninou. Spojíme a polijeme čokoládou. Necháme ztuhnout. Při podávání zdobíme šlehačkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dana
|17. 8. 2011 14:05
Vážená paní Vilemíno,
název "falešný sachr" je název dortu, kuchařkám (což vy zřejmě nebudete) všeobecně známý. Ale i tak Vám přeji pěkný den a pěkný zbytek tohoto léta. Dana ;-)
vilemina vilhelmova
|22. 8. 2007 18:45
To snad ani neni falesny sachr dort, ale nejaka falesna variace na obecne falesne dorty, ne??? Autorko, uz jste sla aspon kolem nejake cukrarny??? Kdybyste to nazvala jakkoliv jinak, urcite to neni spatny recept, ale nezlobte se, nechapu, proc vas napadlo slovo sachr! Klidne mi muzete odpovedet na muj email. vilemina.v@seznam.cz
Markéta Borkovcová
|14. 12. 2006 19:29
Jde o cukr krystal.
Martina Dobešová
|6. 11. 2006 22:18
Chtěla bych se zeptat, jaký cukr je na mysli, jestli moučkový nebo krystal? Už jsem si všimla, že v řadě receptů je napsáno jenom cukr a já pak nevím který:-)
Markéta Borkovcová
|19. 1. 2006 18:04
Eva to napsala dobře. Záleží jak komu co chutná. Na fantazii se meze nekladou.
Eva
|19. 1. 2006 13:40
Plnit se dá jakýmkoliv krémem (vyzkoušený i tvaroh, ovoce apod.), ale kombinace meruňková marmeláda + čokoládová poleva je typicka pro Sachrův dort
Anonym
|19. 1. 2006 13:31
Dá se tento dort plnit i jinou nápln /krémem/í, nebo je typický jen s marmeládou?