Ve vývaru uvaříme kroupy. Když jsou téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a na konec párky nakrájené na kolečka. Ještě chvíli povaříme a okořeníme majoránkou.
Klárko,nesmutněte.Každý si prostě vaří, co chce a co mu chutná,ne?A copak Vám na téhle polévce vadí?Ty párky?Vy jste nikdy nejedla párky?Alespoň jako dítě takovéty nekvalitní z kostí a kůží určitě.Ale párky se dají koupit i kvalitní,masové.Pokud nevíte kde,poradím Vám.Mají je v každém supermarketu nebo uzenářství. A nebo,že by ten bujon?Však tam není potřeba.Klidně můžete použít kvalitní "pětihodinový" vývar z kvalitního hovězího masa a nebo si jednoduše koupit bujon ve zdravé výživě.
Klárka
|16. 1. 2013 21:51
vážně je mi smutno z toho, co lidé vaří a považují za dobrotu...