Salám a párky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme na jemno nakrájenou cibuli, česnek, housky rozmočené v mléce. Dále přidáme hořčici, chilli omáčku, sýry, vajíčka a koření. Promícháme a dáme na 15 minut do lednice.
2
Poté přidáme prosátou mouku z kypřícím práškem a trouchou strouhanky, promícháme a vytvoříme šišku. Dáme do pekáče s máslem, trochou oleje a vodou. Pečeme cca 60 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka Malinová
|3. 10. 2006 12:38
Paní Zdeno, příště zkuste dát řídkou sekanou do formy na biskupský chlebíček, kterou vyložíte vysočinou.
Zdena z JM
|3. 10. 2006 06:34
Dcery pořádaly zahradní párty a trochu to přehnaly s nákupem uzenin na opékání.Hledala jsem způsob,jak zbylé uzeniny zužitkovat.Vyzkoušela jsem tuhle sekanou a musím říct,že je opravdu výborná.Akorát jsem tam nedala tavený sýr,protože zrovna doma žádný nebyl.Pekla jsem v remosce,protože směs se mi zdála dost řídká a měla jsem strach,že by šiška nedržela tvar.Sekaná je dobrá teplá s vařenými bramborami nbo studená s chlebem a hořčicí.Dávám 1.