• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Falešná humrová pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Falešná humrová pomazánka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Falešná humrová pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file
    • sůl
    • majonéza
    • bílý jogurt
    • citron
    • cukr
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou worchestru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Falešná „škvarková" pomazánka

Falešná „škvarková" pomazánka

Falešná husí játra

Falešná husí játra

Falešná svíčková omáčka

Falešná svíčková omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 2. 9. 2011 11:41

    Občas tuto pomazánku také dělávám a přidávám nastrouhaný syrový celer i mrkev. Ivana

  • Linda83 | 2. 9. 2011 11:26

    Ten celer s mrkví nejdříve uvaříte nebo strouháte v syrovém stavu? někdo píše, že to nejdříve vaří, ale mě to přijde lepší nevařit...

  • Světlana | 2. 6. 2007 10:29

    Dělám často, ale "nastavenou" : uvařit vcelku filé, celer a mrkev, objemově zhruba stejná množství, celeru může být o trochu víc. Vychladlé filé rozmačkat vidličkou, celer a mrkev nastrouhat najemno. Dál ochutit stejně jako je uvedeno (jen ten jogurt v tom nemusím :-) )

  • Pavla | 13. 4. 2007 12:39

    Jáí dělávám Falešnou humrovou takhle: celer a mrkev nastrouhám najemno, přidám sůl, worchester, majolku a cibulku na jemno. Je to mňamka.

  • jirka bocek | 28. 2. 2007 16:07

    nevite nekdo, jak se d¨ělala humrovka, kterou bylo tu a tam videt v lahudkach? toto je na hony vzdalene...

  • Anonym | 13. 7. 2004 11:19

    jo,je to vyborne a ja k tomu ještě nastrouhám ovařený kousek celeru a mrekev-tu na barvu.To vše vařím dohromady v jedné vdě s bobkovým listem a novým kořením.Mňam!

  • Zenny | 24. 6. 2004 05:23

    je vyborne pridat trosku cerstve namleteho pepre a trochu na jemno posekane petrzelky aTabasco sauce

  • renata safarova | 5. 5. 2004 06:18

    Ocenila bych uvedeni mnozsvi surovin v receptu. Pomazanka me nadchla. Kdyby se to dalo,udelila bych lepsi znamku nez 1 !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citron Cukr Majonéza Rybí file Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

Nádivka do kuřete, kachny, husy a…

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

123
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
20
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým…

Zajímavé články

Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
AHA.cz Zoufalé volání o pomoc! Ohledně Adamce se mluví o vraždě

Zoufalé volání o pomoc! Ohledně Adamce se mluví o vraždě

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 4.–5. 10. 2025: Koho čeká rodinná pohoda a kdo se vydá za dobrodružstvím?

Horoskop na víkend 4.–5. 10. 2025: Koho čeká rodinná pohoda a kdo se vydá za dobrodružstvím?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Týden módy v Paříži šokuje: Šaty visí na bradavkách

Týden módy v Paříži šokuje: Šaty visí na bradavkách

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

  • Recepty.cz
  • Falešná humrová pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact