Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou worchestru.
Ten celer s mrkví nejdříve uvaříte nebo strouháte v syrovém stavu? někdo píše, že to nejdříve vaří, ale mě to přijde lepší nevařit...
Světlana
|2. 6. 2007 10:29
Dělám často, ale "nastavenou" : uvařit vcelku filé, celer a mrkev, objemově zhruba stejná množství, celeru může být o trochu víc. Vychladlé filé rozmačkat vidličkou, celer a mrkev nastrouhat najemno. Dál ochutit stejně jako je uvedeno (jen ten jogurt v tom nemusím :-) )
Pavla
|13. 4. 2007 12:39
Jáí dělávám Falešnou humrovou takhle: celer a mrkev nastrouhám najemno, přidám sůl, worchester, majolku a cibulku na jemno. Je to mňamka.
jirka bocek
|28. 2. 2007 16:07
nevite nekdo, jak se d¨ělala humrovka, kterou bylo tu a tam videt v lahudkach? toto je na hony vzdalene...
Anonym
|13. 7. 2004 11:19
jo,je to vyborne a ja k tomu ještě nastrouhám ovařený kousek celeru a mrekev-tu na barvu.To vše vařím dohromady v jedné vdě s bobkovým listem a novým kořením.Mňam!
Zenny
|24. 6. 2004 05:23
je vyborne pridat trosku cerstve namleteho pepre a trochu na jemno posekane petrzelky aTabasco sauce
renata safarova
|5. 5. 2004 06:18
Ocenila bych uvedeni mnozsvi surovin v receptu. Pomazanka me nadchla. Kdyby se to dalo,udelila bych lepsi znamku nez 1 !!!