Na oleji zesklovatíme cibuli, pak přisypeme nakrájené fazolky, podlijeme vodou, okořeníme podravkou, pepřem, příp. ještě osolíme a dusíme do měkka. Mezitím spaříme a oloupeme rajčata a nakrájíme je nadrobno. Rajčata a kukuřici přidáme k fazolkám, posypeme vše bazalkou a provensálským kořením a ještě chvíli dusíme. Nakonec přimícháme nakrájený tofu (lze i bez něj) a uvařené těstoviny a prohřejeme. Můžeme ještě posypat strouhaným sýrem.
Přidávám se ke spokojeným strávníkům. Je to až nečekaně dobré! Jen jsem místo tofu přidala do směsi pokrájenou nivu, jinak vše podle receptu. Moc díky za mňamku.
Marta Dočekalová
|18. 6. 2009 21:54
Je to moc dobrý a hlavně rychle připravený oběd.Nedá se hodnotit jinak, než velkou 1..
Tereza J.
|23. 2. 2009 20:45
Urobila som fazuľky podľa tohto receptu a boli skutočne vžborné. Dávam 1***, doporučujem vyskúšať.
Světlana
|15. 7. 2007 10:26
A moc dobré je to i bez těstovin - dobré zeleninové jídlo s bagetkou.( vynechávám tofu, nechutná mi)