Plátky masa naklepeme, opepříme, osolíme a každý plátek poklademe 2 plátky kiwi a kostičkami ananasu. Přeložíme, sepneme párátkem a zprudka na rozehřátém tuku po obou stranách opečeme.
2
Zmírníme příkon tepla, přidáme smetanu a krátce podusíme.
3
Měkké maso rozdělíme na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a obložíme kiwi a ananasem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
wendy
|2. 10. 2005 11:38
Dělala jsem to jako slavnostní oběd a moc to chutnalo. Jen jsem to misto na oleji opekala v mikrovlnce
Mirka Bernier
|16. 10. 2004 23:08
No jsem chytrá holka a místo kuřecího jsem použila krůtí řízky, který se mi lehce rosypaly, ale bodla jsem se na to a usmažila je samotný, zalila smetanou a pak na talířku jsem na to poházela to ovoce a přelilla omáčkou, musím říci že to bylo vynikající! Jako přílohu doporučuju rýži smíchanou s osmahlýma žapionkama na másle:)