Uvaříme těstoviny dle návodu na obalu, dále uvaříme vejce, cizrnu slijeme (v plechovce je naložená), mrkev oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka, salát omyjeme a nakrájíme na větší kostičky, okurku oloupeme a nakrájǐme na kostičky, rajčata také na kostičky.
2
Do mísy vysypeme všechnu nakrájenou zeleninu, promícháme, vmícháme vlažné těstoviny (nikdy horké - zapařily by se), přidáme taktéž zchladlá vejce, která pomocí speciálního udělátka nakrájíme na kostičky (špalíčky), tuňáka otevřeme a slijeme z něj šťávu (!!důležité!!) a přidáme do salátu.
3
Vše promícháme a půjdeme si připravit dresink - kysačku a majonézu smícháme, přidáme sůl, pepř dle chuti a šťávu z půlky citronu. Ochutnáme a případně dle chuti jakoukoliv ingredienci přidáme.
4
Dresink vlijeme do salátu, zamícháme a dáme na půl hodinky do lednice. Podáváme jako studené. Tento recept je z mojí vlastní hlavy, doufám, že vám bude chutnat (je mi 13 let). Je to rychlé a levné.
prosím o opravení, patří tam jeste 4x tunakova konzerva( ve vlastni stave) a testovin asi cele baleni, a cizrna v nalevu, nevim proc ale nepridalo se mi to tam :-(