Prsíčka si nakrájíme na jemné nudličky a okořeníme je steakovým a pepřovým kořením. Zprudka je orestujeme a přidáme na kostičky nakrájený hermelín, zastříkneme kečupem a zalijeme minutkovou šťávou, zalijeme smetanou, přidáme chilli a dochutíme dle potřeby steakovým kořením nebo také vegetou.
2
Toto jídlo je velice jednoduché na přípravu, ale věřte nebo ne, výsledek určitě stojí za to. Jako přílohu bych doporučil těstoviny nebo různě upravenou rýži.
3
Poznámka: labužníci pro extra pikantní jidla si přidávají při expedici tabasko či jiná dochucovadla.
To se nedalo jíst...je to přeplácaná kombinace všeho možného, navíc kečup by opravdu měl zůstat tabu, pokud neohřejeme párek.
Jana Chlupová
|24. 9. 2008 15:18
minutková šťáva je osmažená cibulka, hladká mouka a pak se to zalije cca 2dl vývaru, třeba i z kostky.. je to hrubá bílá omáčka, podobná Velouté.
Anonym
|3. 11. 2007 23:38
Recept jsem dělala a celkem jsme si pochutnali. Domnívám se, že tou minutkovou šťávou je myšlena od Maggi Šťáva ke kuřeti nebo Šťáva k vepřovému masu. Obojí je dost dobré a často používám, někdy místo bujonu.Pokud neznáte, poohlédněte se tam, kde prodávají bujony od Maggi.
milan
|2. 11. 2007 21:34
Není náhodou minutková šťáva UHO (univerzální hnědá omáčka)?
Věra Dvorská
|30. 9. 2006 20:28
Bylo to dobré, ale nevím jestli to mnělo chutnat tak jak to chutnalo protože nevim kolik čeho a minutková šťáva?Excelentní to asi je když víte kolik se toho všeho dává takhle to bylo docela dobré.
Daniela
|27. 9. 2006 09:42
vyzera to moc lakavo, ale tiez neviem co je minutkova stava... obavam sa, ze bez cohokolvek z receptu neutrafim presnu chut ;o)
Lidka Kábrtová
|26. 9. 2006 13:04
Tabasco mám doma jen kvůli Bloody Mary...mňam, mňam...
Dasa
|26. 9. 2006 11:29
poraďte jakou minutkovou šťávu?
martin jirout
|25. 9. 2006 22:47
to děláte ovšem velice dobře Arian...
Airan
|25. 9. 2006 13:48
Verim, ze to bude "excelentni zazitek". Beru to i s tim tabascem:-)