• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Excelentní Cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Excelentní Cheesecake

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Excelentní Cheesecake
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základ - 1. vrstva
    • 200
      g sušenky 1 a 3/4 balíčku BeBe sušenek
    • máslo 1/4 kostky másla
  • Náplň - 2. vrstva
    • 2
      balení smetanový sýr Lučina smetanová
    • 3
      ks vejce
    • 120
      g cukr krupice
    • sůl
    • citron
  • Krém - 3. vrstva
    • 2
      balení zakysaná smetana
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrtíme, dáme do misky a zalijeme ¼ másla, které jsme si předtím rozpustili. Směs vysypeme do formy a co nejvíc udusáme dlaní tak, aby byla vrstva sušenek všude rovnoměrně.
2
Poté začneme připravovat náplň.
3
Lučiny, vejce a cukr dáme do větší mísy a zakapeme šťávou z půl citronu podle chuti. Někdo má rád kyselejší, někdo méně kyselé. Nakonec přidáme sůl. Vše vyšleháme šlehačem do hmoty bez hrudek. Nalijeme do formy na již připravený základ ze sušenek. Lijeme pomalu a rovnoměrně. Poté dáme do trouby předehřáté na 190° na cca 20-25 minut.
4
Mezitím si připravíme krém. Zakysané smetany, vanilkový cukr a opět trochu citronové šťávy dáme do větší mísy a šleháme šlehačem cca 4 min., aby byla hmota hezky nadýchaná.
5
Ozkoušíme výtvor v troubě a pokud se nám netrhá a nelepí na dotek na prsty, vyndáme a nalijeme krém jako 3. vrstvu opět rovnoměrně a opatrně po celém obsahu formy.
6
Opět vložíme do trouby vyhřáté na 220° na 5-10 minut.
7
Po upečení pomalu odkrájíme nožem od stran formy a necháme vychladnout.
8
Vršek můžeme ozdobit dle chuti. Například jahody s čokoládou, kiwi, borůvky...
9
(Na fotce je malinový cheesecake, růžový je proto, že jsem přidala do 3. vrstvy růžové barvivo.)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Excelentní zážitek

Excelentní zážitek

Cheesecake s kdoulemi

Cheesecake s kdoulemi

Lotus cheesecake

Lotus cheesecake

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Pečení Děti Vánoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krupice Máslo Smetanový sýr Sůl Sušenky Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Banánové řezy

Banánové řezy

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Maxi palačinka

Maxi palačinka

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

65
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
41
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Dýňová tortila
Dýňová tortila
35
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Vysmátá máma Kim Kardashianová: Vydržuje si chůvy za miliony!

Vysmátá máma Kim Kardashianová: Vydržuje si chůvy za miliony!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Eskymo řezy
Eskymo řezy
Eton Mess
Eton Mess
Étonnant jablkový koláč
Étonnant jablkový koláč
Excelentní zážitek
Excelentní zážitek
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exotická salsa
Exotická salsa
  • Recepty.cz
  • Excelentní Cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact