zrovna jsem to rozjel:-) snad ten rum vydrží než to dodělám:-Dchtěl bych to otevřít až v zimě dávám mandlový božkov tak že žádná síla ale doufám že to správně okoření,díky za recept <3
Jelikož už meloun zavařuji několik let,můžu předat malou radu.Nechám jen přejít varem,tak zvaně chytit víčko.Meloun se nerozvaří a vážně chutná!!!Jinak je myšleno - sklenice o objemu 7 dcl.
Já se zas bojím, že pokud budu meloun zavářet 15 minut, bude z něj v tom lepším případě džem
Podle mě je to myšleno tak,že nakrájený meloun dáme do sklenic o obsahu 7 dcl.Kolik jich bude,záleží na tom,kolik toho melounu budete chtít zavařit.
Promiňte, nechápu do 7ks decových skleniček nebo do kolika 0,7dc sklenic?? Díky.