Těstoviny uvaříme, dáme do misky, aby se v teplém hrnci neslepily a necháme vychladnout. Nakrájíme zelí na nudličky (množství těstovin a zelí v poměru 1:1), taktéž šunku. Vajíčka na kostičky. Vše smícháme dohromady a spojíme jogurtem a tatarkou. Osolíme a opepříme. Podáváme vychlazené.
2
Moc dobré samotné, ale třeba i k ostřejšímu masu (nejlépe kuřecímu).
tak jsem to dnes zkoušela, byl toho kopec, ale je to dobrota :)
pupen Hons
|19. 6. 2005 23:26
Moc dobrý!
Alojs Ježek
|14. 6. 2005 22:59
mňam:o)
Barbara
|12. 6. 2005 10:27
Včera jsem dělala jako přílohu k fondue, a všichni se mohli utlouct. Pouze jsem místo tatarky dala majolku a více jogurtu, než je v receptu. Je to náramně osvěžující, lehké a ne moc pracné. , Určitě zařazuji do stálého repertoáru a dávám za jedna :-)
Danča
|8. 6. 2005 14:20
Dnes jsem to udělala k obědu a je to ohromě osvěžující.