• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Evíkova pečínka
Napište svůj komentář k receptu

Evíkova pečínka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Evíkova pečínka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová pečeně
    • 200
      g vinná klobása
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule velká
    • 5
      stroužek česnek velký
    • 5
      ks žampiony
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso rozřízneme na velký, tenký plátek (na roládu) osolíme a opepříme. Potřeme vinnou klobásou a hořčicí, posypeme najemno nakrájenou cibulí a česnekem a plátky žampionů. Srolujeme a převážeme. Dáme do pekáče vylitého trochou oleje a vody. Můžeme ještě posypat podravkou a paprikou. Pečeme asi hodinu (podle tloušťky rolády). 10 minut před dokončením pečení ještě můžeme posypat nastrouhaným sýrem (výběr dle chuti).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy

Jelení pečínka s ořechy a salát z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarina | 8. 7. 2007 15:14

    Podobný recept mám ve své sbírce"oblíbených".Protože dávám přednost drůbežímu masu a manžel vepřovému, inovovala jsem tento pokrm takto:Místo rolády dělám závitky - vepřové i drůbeží.Spokojenost je na obou stranách. Vyzkoušejte, dobrou chuť!

  • Zuzana | 20. 2. 2007 16:43

    Protože nejíme vepřové, zkusila jsem krůtí prsa. Při snaze dodat co nejvíce nádivky mi roláda skoro nešla zabalit. Na alobal jsem namazala olej s červenou paprikou. Pevně zabalila do dvou silných alobalů a šoupla do trouby. Tato varianta je také výborná. Šťávu, kterou roláda pustí svařit s máslem či olejem.

  • Eva Hyksova | 22. 11. 2006 11:17

    Výborné moc nám doma chutnalo!!!! 1*

  • Martina Veselá | 24. 3. 2006 20:32

    Vyzkoušela jsem a moc nám chutnalo. Dala jsem jarní cibulku a přidala ještě porek a na tenoučké plátky nakrájené uzené maso. Dávám za 1

  • Evík | 13. 10. 2005 15:55

    Určitě jenom vnitřek. Prostě klobásu vymačkáte a potřete jí maso.

  • Lucie Pitelová | 18. 7. 2005 10:05

    Jak tam dám tu vinnou klobásu? V celku nebo jen vnitřek? Napsáno potřeme, tak předpokládám, že se to dá bez střívka... :o) Ale jistá si nejsem. Díky za radu.

  • Hana Zachová | 30. 6. 2005 13:35

    Při pročítání nových receptů se mi po přečtení slova pečínka začaly sbíhat sliny. Přečetla sem si recept a dnes ho zkusím udělat k večeři. Napíšu jak to dopadlo.

  • Jan Křížek | 30. 6. 2005 13:15

    Skvělé, ale radši řeknu manželce ať to uvaří. Už se na to těším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Olej Pepř mletý Sůl Vepřová pečeně Vinná klobása Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Pribiňáčkové řezy

Pribiňáčkové řezy

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Francouzský máslový koláč Chinois

Francouzský máslový koláč Chinois

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky

Jednoduché švestkovo-makové kynuté…

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

114
Máslové loupáčky
Máslové loupáčky
100
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
51
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
45
Indický špenát se sýrem halloumi
Indický špenát se sýrem…
27
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Dýňové karí se špenátem…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Obnovená premiéra muzikálu Osmý světadíl: Vdovy po Patejdlovi (†68) a Žbirkovi (†69) v dobré náladě

Obnovená premiéra muzikálu Osmý světadíl: Vdovy po Patejdlovi (†68) a Žbirkovi (†69) v dobré náladě

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Evíkova pečínka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact