• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Evíkova pečínka
Napište svůj komentář k receptu

Evíkova pečínka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Evíkova pečínka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová pečeně
    • 200
      g vinná klobása
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule velká
    • 5
      stroužek česnek velký
    • 5
      ks žampiony
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso rozřízneme na velký, tenký plátek (na roládu) osolíme a opepříme. Potřeme vinnou klobásou a hořčicí, posypeme najemno nakrájenou cibulí a česnekem a plátky žampionů. Srolujeme a převážeme. Dáme do pekáče vylitého trochou oleje a vody. Můžeme ještě posypat podravkou a paprikou. Pečeme asi hodinu (podle tloušťky rolády). 10 minut před dokončením pečení ještě můžeme posypat nastrouhaným sýrem (výběr dle chuti).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy

Jelení pečínka s ořechy a salát z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarina | 8. 7. 2007 15:14

    Podobný recept mám ve své sbírce"oblíbených".Protože dávám přednost drůbežímu masu a manžel vepřovému, inovovala jsem tento pokrm takto:Místo rolády dělám závitky - vepřové i drůbeží.Spokojenost je na obou stranách. Vyzkoušejte, dobrou chuť!

  • Zuzana | 20. 2. 2007 16:43

    Protože nejíme vepřové, zkusila jsem krůtí prsa. Při snaze dodat co nejvíce nádivky mi roláda skoro nešla zabalit. Na alobal jsem namazala olej s červenou paprikou. Pevně zabalila do dvou silných alobalů a šoupla do trouby. Tato varianta je také výborná. Šťávu, kterou roláda pustí svařit s máslem či olejem.

  • Eva Hyksova | 22. 11. 2006 11:17

    Výborné moc nám doma chutnalo!!!! 1*

  • Martina Veselá | 24. 3. 2006 20:32

    Vyzkoušela jsem a moc nám chutnalo. Dala jsem jarní cibulku a přidala ještě porek a na tenoučké plátky nakrájené uzené maso. Dávám za 1

  • Evík | 13. 10. 2005 15:55

    Určitě jenom vnitřek. Prostě klobásu vymačkáte a potřete jí maso.

  • Lucie Pitelová | 18. 7. 2005 10:05

    Jak tam dám tu vinnou klobásu? V celku nebo jen vnitřek? Napsáno potřeme, tak předpokládám, že se to dá bez střívka... :o) Ale jistá si nejsem. Díky za radu.

  • Hana Zachová | 30. 6. 2005 13:35

    Při pročítání nových receptů se mi po přečtení slova pečínka začaly sbíhat sliny. Přečetla sem si recept a dnes ho zkusím udělat k večeři. Napíšu jak to dopadlo.

  • Jan Křížek | 30. 6. 2005 13:15

    Skvělé, ale radši řeknu manželce ať to uvaří. Už se na to těším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Olej Pepř mletý Sůl Vepřová pečeně Vinná klobása Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Arabské kuře

Arabské kuře

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Brokolicový salát IV.

Brokolicový salát IV.

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Mrkvovo-kedlubnové placky

Mrkvovo-kedlubnové placky

Banánové placičky

Banánové placičky

Dýně s mletým masem nejen na těstoviny

Dýně s mletým masem nejen na těstoviny

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

60
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
49
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Piškotová roláda s…
47
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
21
Houbový guláš
Houbový guláš
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Evíkova pečínka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact