Vynikajuce, nedavno som robila a rodinka si len pochvalovala, vrelo doporucujem a davam 1 :)
Výborný, měli jsme dnes k obědu .. s hranolky. Olizujeme se všichni ještě teď :)
Toto jídlo si připravujeme na celodenní výlety.Brambory na kousky krájené dávám rovnou do alobalu a slaninu na pomaštěný alobal.Ještě se nestalo,že by se maso přichytilo.Spíš sýr,když se dostane dospodu.Obměn to má stovky/hořčice,zelenina..../Je to dobré a bez velkého nádobí.
Dnes jsme poobědvali, bylo to výborné a rychlé.
Jídlo dobré a rychlé. Jen byl problém se sýrem, který se nám přilepil k alobalu, takže příště asi alobal namažeme.
Dělala jsem několikrát. I kamarádky, s kterýma si děláme jednou za čas společné večeře, si vyžádaly recept. Váýborné, děkuji.
výborné, dělala jsem už několikrát a určitě ne naposledy!
Nemá chybu, už jsem je dělala dvakrát a pokaždé jsme se olizovali. I návštěva baštila, až měla boule za ušima :). Hlavně oceňuji rychlost a nenašpiněné nádobí!!!!
Vynikající!! Rychlé, dobré. Jen se olizujeme
Právě jsme dojedli, a musím pochválit. Moc dobré! Dolu jsem dala nakolečka posolené syrové bramborya použila jsem Nivu........Mňamka!!!!
Moc dobré jídlo!
Dávám dospod i na kolečka nakrájenou bramboru(může být i vařená ve slupce) a je to i s přílohou:-)
Jednoduché, rychlé, stojí za tu práci ;-)
Vyzkoušela jsem a opravdu výborné! Rychlá příprava, téměř žádné nádobí a moc jsme si doma pochutnali...
Dobrý den,objevila jsem Váš recept na internetu a hned jsem ho také vyzkoušela, nebo, spíše, ho vyzkoušela moje mamka. Strašně si ho pochvalovala, protože se našpinily jenom talíře a zároveň nám to moc všem chutnalo. Výborný, jednoduchý(zvládám už i sama:-)) a nenáročný recept. dávám 1
ja jsem pekla na 200 asi 15-20 min. Manzel se olizuje jeste ted, tak blazeny vyraz jsem uz dlouho u nej nevidela :o) sice jsem nemela slaninu (nahradila jsem obycejnou vysocinou), zapomnela jsem dat cibuli, nicmene jsem pridala cesnek, na par rizku jsem dala grilovaci koreni, na druhou cast oregano, vynechala jsem sojovku,kterou moc nemusime... vyborne! mnam...
ahoj mam dotaz jako amaterka nevim na kolik to mam pect, dekuju za odpoved.
Moje babička je profesionální kuchařka už 40let, ale když ke mě přijela byla nadšená z tohoto receptu. je to moc dobrý, dík.
Úspěch zaručen, moc dobré.
je to opravdu mňamka...včera jsem recept vyzkou šela a měl obrovský úspěch...místo normální cibule jsem použila čerstvou zelenou cibulku a výsledek byl báječný...a jako přiloha úpně postačí pečivo
Včera jsem to udělala k večeři. Když totéž jídlo s těmi samými přísadami dělám na pánvi, je to rychlejší a mám přes to přehled. Také barevně to nebylo nijak zvláštní. Nevím proč se to dostalo na TOP 10, když jsou na těchto stránkách lepší recepty na kuřecí prsa...
My ještě na závěr po rozbalení posypeme strouhaným sýrem, smíchaným napůl se strouhaným křenem. Výborné!!!
Je to vyborne!!!!!!!! Vsichni jsme se prejedli.Opravdu skvele a chutne.
Zdravím Dneska se chystám uvařit tuhle dobrotu přítelovi k výročí - co takhle přihodit hrst hub? Vyzkouším a ozvu se jaké to bylo;)
Já narovnám na alobal syrové brambory nakrájené na kolečka a na ně pak vše ostatní. Nemusím pak špinit další hrnec:-)))
Mmmmm... Tak teď zrovna jeden řízek jím a musím říct, že je to vynikající! Doporučuju!
Výborné, doma jsem měla veliký úspěch.Tento recept budu dělat určitě častěji.Dávám 1.
Pečeme na pekáči a podléváme vodou
Výborné!!Recept jsem vyzkoušela při příležitosti oslavy narozenin.Pozvala jsem i své rodiče a moc jim to chutnaĺo, stejně jako celé rodině.Tomuto receptu dávám jedničku s hvězdičkou.
Není co dodat, prostě ňamňa. Jednoduché a rychlé. Pomáhal mi při vaření můj 13ti letý syn a prohlásil, že příště už to zvládne sám. Tak mám výhled na večeři kterou si konečně vychutnám, protože jí uvaří také někdo jiný. Už teď se těším.
Zdravím, recept včetně brambůrek jsem vyzkoušela včera, když k nám dorazila přítelova rodina na návštěvu. Bylo to vynikající až na jednu věc, místo 1/2hod to trvalo více jak 1hod a navíc jsem alobal musela otevřít,aby se vše pěkně opeklo. Ale jak říkám, mňamka výborná a ihned títmo receptem uvítám další návštěvu.
Moooc dobré, šťavnaté a měkoučké masíčko. U nás hodnoceno jednohlasně za 1.
Přesně tak Šárko - dát na plech nebo do pekáče a přilít trochu vody, aby se maso v alobalu nepřipékalo.
Jak peceme? Dala bych to asi na plech. Je nutne na ten plech dat trochu vody? Ja nikdy nic v alobalu nepekla. Dekuji.
Lenko R. přečtěte si zpět příspěvek od "Caribou" z 11.2.07 a hned budete na příjmu. Jinak je to MŇAMKA, tak jak se píše v receptu. Vyzkoušejte.
Věro, Lenko - co máte s těma vajíčkama? ja zadna v receptu nevidim :-) chystam se na to o vikendu, diky za inspiraci ;)
úžasné!!lze kombinovat dle chuti amožností-místo soli a pepře grilovací koření,místo cibule pórek(je to jemnější),ale váženě super-rychlé a dobré!!!
Podle mého názoru to jde bez problémů udělat i bez sýra (něco podobného dělá máma), vajíčko bych tam také nedávala. Jinak opravdu skvělé, všichni se olizovali skoro až za ušima.
Jsem kuchař amater,tak by mě zajimalo na kolik mam tuhle mňamku pect vtrobě.Dal jsem tam dvě stě tak doufam ,že nic nezkazím.
Naprosto vynikající recept, měla jsem oslavu a dělala jsem to pro deset lidí,sice jsem měla strach,že to nemám ozkoušené,ale bylo to naprosto famózní.Moc děkuji za inspiraci. Doporučuji se šťouchanými brambory a pažitkou a k tomu lehký salát.
Opravdu výborná záležitost tento recept dávám 1*. Vyskoušejte to všichni uvidíte že si pochutnáte tak jako já.
Vynikající...pekla jsem vše dohromady i s brambory v jednom alobalu a ta kombinace všech chutí je opravdu výborná.
bylo to velice výborné my jsme podložili řízek cibulí a alobal namastili máslem a nepřipeklo se to.
Je to skutčně vynikající!Dělala jsem s Nivou, v tomto případě doporučuji řízky nesolit, nebo solit jen velmi málo, Niva i sojovka jsou slané dost......
Je to výborné.ale když se to nechá zabalené po upečení do 2.dne a potom ohřeje nemá to chybu.
Je to vynikající recept,ale neumím si představit to zapéci s vajíčkem :-(( asi by to smrdělo kdyby se to přichytilo.(Caribou) to radši rovnou jiný recept.
Tento recept je hrozně jednoduchý a hlavně vynikající! Dávám za 1!!! Oblizovali jsme se až za ušima!
Nejím sýry žádné, šlo by to udělat s něčím jiným? Zapéct třeba se zeleninou a vajíčkem? Zkoušel někdo?
kdyz jsem se ptala manzela jake to je neodpovedel ....po sleze rika copak muzu mluvit s plnou pusou ,je to tak dobre ,ze ani mluvit nemuzu .........take jsem do toho pridala ty brambory jak uz tady psala Bara ,proste uzasne papu
Doma tuto dobrotu pečeme na pečícím papíře, tam je jistota, že se Vám nic nepřilepí.
Báro, tohle já peču tak, že na dno pekáče dám špejlata a balíčky pak položím na ně. Takhle nehrozí, že by se to zespoda přichytilo. :-)
DĚLÁM TAKY ,ALE NAVÍC DÁVÁM PLÁTKY JABLKA A NEBO JINÉ OVOCE, NĚKDY STŘÍDÁM I SÝRY. JE TO MOC DOBRÉ A HLAVNĚ ŠŤAVNATÉ. A S PEČ. BRAMBORY A DRESINGEM (ITALSKÝ, ČESNEKOVÝ A NEBO THAJSKOU OMÁČKOU) MŇAMÓZNÍ!
Báro, můžete zkusit ten alobal trochu vymazat, mělo by to pomoct.
Právě jsme dopapali a byla to OPRAVDU mňamka.Dovnitř jsem dala i na plátky nakrájené brambory,jak tady někteří radili.Mám ale pár vylepšení:nevim jak ostatním, ale mě se maso přichytilo k alobalu a docela špatně se to jedlo, příště dám na dno mističky čtvereček z pečícího papíru. Taky jsme se s přítelem shodli, že masíčko by chtělo potřít česnekem.Jinak bomba!!!
Dneska jsme měli k obědu a je to fakt mňamka. Dělala jsem s nivou (a zapomněla dát cibuli ) a anglickou. Příště vyzkouším s těmi salámy.
Prave to delame,moc se na to tesime :
Postup přípravy: ...Okraje alobalu zvedneme a zatočíme (vznikne uzavřená mistička)... - tedy péct uzavřené.
Musím se A.Kobližkové zastat,protože ani já jsem pořádně nepochopila.Mistička je přece něco,co má odkrytý vrch.Stačí napsat,že pevně uzavřeme do alobalu tak,aby šťáva nevytekla...A už chápu.Takže,ještě jednou- péct úplně uzavřené,nebo s odkrytým vrškem?Díky
Je smutné, že člověk se ptá na radu a dostane se mu spíš výsměchu..to radši neodpovídejte vůbec!Jinak recept měl úspěch.Dělala jsem podle rady tady rovnou s brambory,jen pokud dáváte hermelín,tak nedávejte moc,je velmi aromatický a chuť je pak až sladká...Jinak vynikající, příště zkusím s jiným sýrem :o))
"Zadělat" alobal je ho uzavřít tak, aby netekla šťáva z masa, ale to snad ví i kuchař začátečník.
Tak ty brambory beru zpět, jasný , že syrové. A dávají se k masu nebo pod něj? No , už mi asi nestihne nikdo odpovědět,dnes se na to vrhnu, jsem zvědavá!
Co je to "zadělat" alobal ? A ty brambory jak tady někdo psal, že je k tomu dal, tak syrové nebo předvařené?
Toto jídlo je opravdu dobré.Já dávám nivu,je to pikantnější.Mám zde podobný recept,ale nedává se tam maso,ale jen slanina,salámy a niva.Říkám tomu pašerácká bašta.Jinak souhlasím s Jitkou alobal je lepší zadělat.
Dělám obdobně z vepřového, nebo z králika. Alobal naopak zadělávám, aby bylo dost sosu. Uzenina lze použít různá, vč. suchých salámů. Tento recept vřele doporučuji, je to mňamka a snad se ani nedá pokazit !!!
Tento recept je vynikajici je to rychle a da se s tim hodne experimentovat a ta stavicka co to pusti je vynikajici.Vyborne se k tomu hodi niva vsem doporucuji.
Toto jídlo je výborné, jednoduché a fakt vynikající. Dávám za 1:-)
Recept jsem vyzkoušela. Rodině to moc chutnalo. Doporučuji sýr Niva a rozhodně s ní nešetřete!!!!
Dekuji za radu, urcite to tak vyzkousim. Jinak je to opravdu moooooc dobry!
Hanicko, ja dala anglickou pod rizkem a nepripalilo se, zkuste to. Jinak nam to mooooc chutnalo:-))
Ja k tomu hned davam i brambory,ktere prolozim cibuli.Navic davam jeste platek rajcete a zakapu kecupem a poprasim kari.U nas je tohle jidlo jedno z nejoblibenejsich.
Musím říct, že to bylo vynikající. Akorát jedna připomínka, není tam napsané, že je nutné alobal pomastit, jinak se to připeče, takovej detail, ale ne každýho to napadne.Jinak vřele doporučuji, je to opravdu výborný!!!
Jak se vám chce, já dávám vlastnoručně krájené plátky. Tedy patvary.
Sýr se dává vcelku - kousky, plátky nebo nastrouhaný?
Inspirovala jste mě, přidávám podobný recept. Autorkou je Eva Pilarová - takže Evíkova mňamka č. 2.