• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Evíkova mňamka
Napište svůj komentář k receptu

Evíkova mňamka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 64
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Evíkova mňamka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 8
      plátek anglická slanina
    • blaťácké zlato
    • hermelín
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • sojová omáčka
    • sýr podle chuti - eidam, ale vždy jen jeden druh

Postup přípravy receptu

1
Řízky posolíme a opepříme. Položíme (každý zvlášť) na alobal, dále poklademe sýr, slaninu, cibuli a oříšek másla, zakapeme sojovou omáčkou. Okraje alobalu zvedneme a zatočíme (vznikne uzavřená mistička). Pečeme asi půl hodiny.
2
Podáváme stále zabalené v alobalu, ať se s tím každý každý popere sám. Podle mého jsou jako příloha nejlepší vařené brambory. Rychlá a čistá práce!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Mrkvová mňamka

Mrkvová mňamka

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Evanga | 25. 3. 2011 12:58

    Vynikajuce, nedavno som robila a rodinka si len pochvalovala, vrelo doporucujem a davam 1 :)

  • Marta Pechová | 28. 3. 2010 18:18

    Výborný, měli jsme dnes k obědu .. s hranolky. Olizujeme se všichni ještě teď :)

  • marie nezlakova | 11. 2. 2009 12:59

    Toto jídlo si připravujeme na celodenní výlety.Brambory na kousky krájené dávám rovnou do alobalu a slaninu na pomaštěný alobal.Ještě se nestalo,že by se maso přichytilo.Spíš sýr,když se dostane dospodu.Obměn to má stovky/hořčice,zelenina..../Je to dobré a bez velkého nádobí.

  • Mabelka Mabelka | 13. 12. 2008 13:57

    Dnes jsme poobědvali, bylo to výborné a rychlé.

  • Jenda Kuchtik | 9. 11. 2008 12:12

    Jídlo dobré a rychlé. Jen byl problém se sýrem, který se nám přilepil k alobalu, takže příště asi alobal namažeme.

  • Zdeňka Šebková | 24. 7. 2008 17:45

    Dělala jsem několikrát. I kamarádky, s kterýma si děláme jednou za čas společné večeře, si vyžádaly recept. Váýborné, děkuji.

  • Lenka S. | 8. 7. 2008 17:26

    výborné, dělala jsem už několikrát a určitě ne naposledy!

  • Miruška | 30. 3. 2008 21:16

    Nemá chybu, už jsem je dělala dvakrát a pokaždé jsme se olizovali. I návštěva baštila, až měla boule za ušima :). Hlavně oceňuji rychlost a nenašpiněné nádobí!!!!

  • Marťa | 14. 3. 2008 09:12

    Vynikající!! Rychlé, dobré. Jen se olizujeme

  • jolana behalova | 2. 3. 2008 13:14

    Právě jsme dojedli, a musím pochválit. Moc dobré! Dolu jsem dala nakolečka posolené syrové bramborya použila jsem Nivu........Mňamka!!!!

  • josef | 1. 3. 2008 09:15

    Moc dobré jídlo!

  • Anonym | 26. 2. 2008 06:52

    Dávám dospod i na kolečka nakrájenou bramboru(může být i vařená ve slupce) a je to i s přílohou:-)

  • L&T | 16. 2. 2008 17:25

    Jednoduché, rychlé, stojí za tu práci ;-)

  • Denisa | 8. 2. 2008 14:05

    Vyzkoušela jsem a opravdu výborné! Rychlá příprava, téměř žádné nádobí a moc jsme si doma pochutnali...

  • Ema Šťastná | 7. 2. 2008 19:10

    Dobrý den,objevila jsem Váš recept na internetu a hned jsem ho také vyzkoušela, nebo, spíše, ho vyzkoušela moje mamka. Strašně si ho pochvalovala, protože se našpinily jenom talíře a zároveň nám to moc všem chutnalo. Výborný, jednoduchý(zvládám už i sama:-)) a nenáročný recept. dávám 1

  • Bara Prchalova | 6. 2. 2008 16:26

    ja jsem pekla na 200 asi 15-20 min. Manzel se olizuje jeste ted, tak blazeny vyraz jsem uz dlouho u nej nevidela :o) sice jsem nemela slaninu (nahradila jsem obycejnou vysocinou), zapomnela jsem dat cibuli, nicmene jsem pridala cesnek, na par rizku jsem dala grilovaci koreni, na druhou cast oregano, vynechala jsem sojovku,kterou moc nemusime... vyborne! mnam...

  • marťa | 3. 2. 2008 15:08

    ahoj mam dotaz jako amaterka nevim na kolik to mam pect, dekuju za odpoved.

  • Petra | 29. 8. 2007 15:33

    Moje babička je profesionální kuchařka už 40let, ale když ke mě přijela byla nadšená z tohoto receptu. je to moc dobrý, dík.

  • míša sethy | 13. 7. 2007 14:52

    Úspěch zaručen, moc dobré.

  • Petra | 19. 6. 2007 09:47

    je to opravdu mňamka...včera jsem recept vyzkou šela a měl obrovský úspěch...místo normální cibule jsem použila čerstvou zelenou cibulku a výsledek byl báječný...a jako přiloha úpně postačí pečivo

  • Pastis Petite | 18. 3. 2007 08:41

    Včera jsem to udělala k večeři. Když totéž jídlo s těmi samými přísadami dělám na pánvi, je to rychlejší a mám přes to přehled. Také barevně to nebylo nijak zvláštní. Nevím proč se to dostalo na TOP 10, když jsou na těchto stránkách lepší recepty na kuřecí prsa...

  • Christee | 16. 3. 2007 12:58

    My ještě na závěr po rozbalení posypeme strouhaným sýrem, smíchaným napůl se strouhaným křenem. Výborné!!!

  • Lucie Roskanukova | 15. 3. 2007 14:29

    Je to vyborne!!!!!!!! Vsichni jsme se prejedli.Opravdu skvele a chutne.

  • Lucie Zapalacova | 9. 3. 2007 08:24

    Zdravím Dneska se chystám uvařit tuhle dobrotu přítelovi k výročí - co takhle přihodit hrst hub? Vyzkouším a ozvu se jaké to bylo;)

  • Anna | 7. 3. 2007 06:39

    Já narovnám na alobal syrové brambory nakrájené na kolečka a na ně pak vše ostatní. Nemusím pak špinit další hrnec:-)))

  • David Novák | 6. 3. 2007 15:36

    Mmmmm... Tak teď zrovna jeden řízek jím a musím říct, že je to vynikající! Doporučuju!

  • René Vodičková | 6. 3. 2007 13:44

    Výborné, doma jsem měla veliký úspěch.Tento recept budu dělat určitě častěji.Dávám 1.

  • Hanka Procházková | 5. 3. 2007 19:38

    Pečeme na pekáči a podléváme vodou

  • Eva | 5. 3. 2007 14:03

    Výborné!!Recept jsem vyzkoušela při příležitosti oslavy narozenin.Pozvala jsem i své rodiče a moc jim to chutnaĺo, stejně jako celé rodině.Tomuto receptu dávám jedničku s hvězdičkou.

  • Ivana | 2. 3. 2007 19:15

    Není co dodat, prostě ňamňa. Jednoduché a rychlé. Pomáhal mi při vaření můj 13ti letý syn a prohlásil, že příště už to zvládne sám. Tak mám výhled na večeři kterou si konečně vychutnám, protože jí uvaří také někdo jiný. Už teď se těším.

  • Irena | 26. 2. 2007 15:13

    Zdravím, recept včetně brambůrek jsem vyzkoušela včera, když k nám dorazila přítelova rodina na návštěvu. Bylo to vynikající až na jednu věc, místo 1/2hod to trvalo více jak 1hod a navíc jsem alobal musela otevřít,aby se vše pěkně opeklo. Ale jak říkám, mňamka výborná a ihned títmo receptem uvítám další návštěvu.

  • SV | 25. 2. 2007 12:49

    Moooc dobré, šťavnaté a měkoučké masíčko. U nás hodnoceno jednohlasně za 1.

  • Di | 23. 2. 2007 15:26

    Přesně tak Šárko - dát na plech nebo do pekáče a přilít trochu vody, aby se maso v alobalu nepřipékalo.

  • Sarka Honzakova | 23. 2. 2007 14:37

    Jak peceme? Dala bych to asi na plech. Je nutne na ten plech dat trochu vody? Ja nikdy nic v alobalu nepekla. Dekuji.

  • Věra | 23. 2. 2007 14:03

    Lenko R. přečtěte si zpět příspěvek od "Caribou" z 11.2.07 a hned budete na příjmu. Jinak je to MŇAMKA, tak jak se píše v receptu. Vyzkoušejte.

  • Lenka R | 23. 2. 2007 13:58

    Věro, Lenko - co máte s těma vajíčkama? ja zadna v receptu nevidim :-) chystam se na to o vikendu, diky za inspiraci ;)

  • pepina | 22. 2. 2007 09:21

    úžasné!!lze kombinovat dle chuti amožností-místo soli a pepře grilovací koření,místo cibule pórek(je to jemnější),ale váženě super-rychlé a dobré!!!

  • Lenka | 20. 2. 2007 18:58

    Podle mého názoru to jde bez problémů udělat i bez sýra (něco podobného dělá máma), vajíčko bych tam také nedávala. Jinak opravdu skvělé, všichni se olizovali skoro až za ušima.

  • timi | 20. 2. 2007 15:00

    Jsem kuchař amater,tak by mě zajimalo na kolik mam tuhle mňamku pect vtrobě.Dal jsem tam dvě stě tak doufam ,že nic nezkazím.

  • Anna Zelená | 20. 2. 2007 11:28

    Naprosto vynikající recept, měla jsem oslavu a dělala jsem to pro deset lidí,sice jsem měla strach,že to nemám ozkoušené,ale bylo to naprosto famózní.Moc děkuji za inspiraci. Doporučuji se šťouchanými brambory a pažitkou a k tomu lehký salát.

  • Tomáš | 19. 2. 2007 11:13

    Opravdu výborná záležitost tento recept dávám 1*. Vyskoušejte to všichni uvidíte že si pochutnáte tak jako já.

  • Martina | 18. 2. 2007 11:35

    Vynikající...pekla jsem vše dohromady i s brambory v jednom alobalu a ta kombinace všech chutí je opravdu výborná.

  • Anonym | 17. 2. 2007 17:37

    bylo to velice výborné my jsme podložili řízek cibulí a alobal namastili máslem a nepřipeklo se to.

  • Martina | 15. 2. 2007 17:55

    Je to skutčně vynikající!Dělala jsem s Nivou, v tomto případě doporučuji řízky nesolit, nebo solit jen velmi málo, Niva i sojovka jsou slané dost......

  • Ludva | 14. 2. 2007 18:31

    Je to výborné.ale když se to nechá zabalené po upečení do 2.dne a potom ohřeje nemá to chybu.

  • Věra | 14. 2. 2007 14:33

    Je to vynikající recept,ale neumím si představit to zapéci s vajíčkem :-(( asi by to smrdělo kdyby se to přichytilo.(Caribou) to radši rovnou jiný recept.

  • Zuzka | 12. 2. 2007 12:29

    Tento recept je hrozně jednoduchý a hlavně vynikající! Dávám za 1!!! Oblizovali jsme se až za ušima!

  • caribou | 11. 2. 2007 17:59

    Nejím sýry žádné, šlo by to udělat s něčím jiným? Zapéct třeba se zeleninou a vajíčkem? Zkoušel někdo?

  • Andrea Vorlova | 8. 2. 2007 13:21

    kdyz jsem se ptala manzela jake to je neodpovedel ....po sleze rika copak muzu mluvit s plnou pusou ,je to tak dobre ,ze ani mluvit nemuzu .........take jsem do toho pridala ty brambory jak uz tady psala Bara ,proste uzasne papu

  • Věra Novotná | 8. 2. 2007 09:34

    Doma tuto dobrotu pečeme na pečícím papíře, tam je jistota, že se Vám nic nepřilepí.

  • Lidka Kábrtová | 8. 2. 2007 09:19

    Báro, tohle já peču tak, že na dno pekáče dám špejlata a balíčky pak položím na ně. Takhle nehrozí, že by se to zespoda přichytilo. :-)

  • juppigi juppigi | 7. 2. 2007 14:23

    DĚLÁM TAKY ,ALE NAVÍC DÁVÁM PLÁTKY JABLKA A NEBO JINÉ OVOCE, NĚKDY STŘÍDÁM I SÝRY. JE TO MOC DOBRÉ A HLAVNĚ ŠŤAVNATÉ. A S PEČ. BRAMBORY A DRESINGEM (ITALSKÝ, ČESNEKOVÝ A NEBO THAJSKOU OMÁČKOU) MŇAMÓZNÍ!

  • Jana Tomčíková | 6. 10. 2006 20:33

    Báro, můžete zkusit ten alobal trochu vymazat, mělo by to pomoct.

  • Bára | 6. 10. 2006 20:24

    Právě jsme dopapali a byla to OPRAVDU mňamka.Dovnitř jsem dala i na plátky nakrájené brambory,jak tady někteří radili.Mám ale pár vylepšení:nevim jak ostatním, ale mě se maso přichytilo k alobalu a docela špatně se to jedlo, příště dám na dno mističky čtvereček z pečícího papíru. Taky jsme se s přítelem shodli, že masíčko by chtělo potřít česnekem.Jinak bomba!!!

  • Jitka | 31. 3. 2006 17:23

    Dneska jsme měli k obědu a je to fakt mňamka. Dělala jsem s nivou (a zapomněla dát cibuli ) a anglickou. Příště vyzkouším s těmi salámy.

  • curly+turn | 26. 3. 2006 15:10

    Prave to delame,moc se na to tesime :

  • Kuchařka on-line | 20. 2. 2006 11:37

    Postup přípravy: ...Okraje alobalu zvedneme a zatočíme (vznikne uzavřená mistička)... - tedy péct uzavřené.

  • Naďa | 20. 2. 2006 11:35

    Musím se A.Kobližkové zastat,protože ani já jsem pořádně nepochopila.Mistička je přece něco,co má odkrytý vrch.Stačí napsat,že pevně uzavřeme do alobalu tak,aby šťáva nevytekla...A už chápu.Takže,ještě jednou- péct úplně uzavřené,nebo s odkrytým vrškem?Díky

  • Alena Koblížková | 18. 2. 2006 21:20

    Je smutné, že člověk se ptá na radu a dostane se mu spíš výsměchu..to radši neodpovídejte vůbec!Jinak recept měl úspěch.Dělala jsem podle rady tady rovnou s brambory,jen pokud dáváte hermelín,tak nedávejte moc,je velmi aromatický a chuť je pak až sladká...Jinak vynikající, příště zkusím s jiným sýrem :o))

  • Alena | 17. 2. 2006 12:56

    "Zadělat" alobal je ho uzavřít tak, aby netekla šťáva z masa, ale to snad ví i kuchař začátečník.

  • Alena Koblížková | 17. 2. 2006 12:47

    Tak ty brambory beru zpět, jasný , že syrové. A dávají se k masu nebo pod něj? No , už mi asi nestihne nikdo odpovědět,dnes se na to vrhnu, jsem zvědavá!

  • Alena Koblížková | 17. 2. 2006 10:20

    Co je to "zadělat" alobal ? A ty brambory jak tady někdo psal, že je k tomu dal, tak syrové nebo předvařené?

  • Petra Šmejkalová | 11. 2. 2006 15:13

    Toto jídlo je opravdu dobré.Já dávám nivu,je to pikantnější.Mám zde podobný recept,ale nedává se tam maso,ale jen slanina,salámy a niva.Říkám tomu pašerácká bašta.Jinak souhlasím s Jitkou alobal je lepší zadělat.

  • Jitka Malinová | 7. 2. 2006 14:12

    Dělám obdobně z vepřového, nebo z králika. Alobal naopak zadělávám, aby bylo dost sosu. Uzenina lze použít různá, vč. suchých salámů. Tento recept vřele doporučuji, je to mňamka a snad se ani nedá pokazit !!!

  • Adri | 7. 2. 2006 13:24

    Tento recept je vynikajici je to rychle a da se s tim hodne experimentovat a ta stavicka co to pusti je vynikajici.Vyborne se k tomu hodi niva vsem doporucuji.

  • Dáša Holubcová | 17. 1. 2006 10:58

    Toto jídlo je výborné, jednoduché a fakt vynikající. Dávám za 1:-)

  • Evča | 26. 6. 2005 20:33

    Recept jsem vyzkoušela. Rodině to moc chutnalo. Doporučuji sýr Niva a rozhodně s ní nešetřete!!!!

  • Hanka | 22. 6. 2005 16:53

    Dekuji za radu, urcite to tak vyzkousim. Jinak je to opravdu moooooc dobry!

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 20:09

    Hanicko, ja dala anglickou pod rizkem a nepripalilo se, zkuste to. Jinak nam to mooooc chutnalo:-))

  • Jana | 14. 6. 2005 21:44

    Ja k tomu hned davam i brambory,ktere prolozim cibuli.Navic davam jeste platek rajcete a zakapu kecupem a poprasim kari.U nas je tohle jidlo jedno z nejoblibenejsich.

  • Hanka | 11. 6. 2005 22:05

    Musím říct, že to bylo vynikající. Akorát jedna připomínka, není tam napsané, že je nutné alobal pomastit, jinak se to připeče, takovej detail, ale ne každýho to napadne.Jinak vřele doporučuji, je to opravdu výborný!!!

  • Evík | 2. 6. 2005 12:48

    Jak se vám chce, já dávám vlastnoručně krájené plátky. Tedy patvary.

  • Jana z VM | 2. 6. 2005 08:21

    Sýr se dává vcelku - kousky, plátky nebo nastrouhaný?

  • Di | 1. 6. 2005 15:00

    Inspirovala jste mě, přidávám podobný recept. Autorkou je Eva Pilarová - takže Evíkova mňamka č. 2.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Blaťácké zlato Cibule Hermelín Kuřecí maso Máslo Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Vávrovo pečené kuře s bramborami

Vávrovo pečené kuře s bramborami

Obložený rohlíkový koláč

Obložený rohlíkový koláč

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Banánový dortík s kakaem

Banánový dortík s kakaem

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

98
Kuřecí maso ve sladko-kyselé omáčce
Kuřecí maso ve sladko…
62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
30
Americké Brownies
Americké Brownies
23
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: 'Vypadnutí byla rána z milosti,' říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: 'Vypadnutí byla rána z milosti,' říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

  • Recepty.cz
  • Evíkova mňamka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact