• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Eskymo řezy
Napište svůj komentář k receptu

Eskymo řezy

autor: Janina P.
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 55
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Eskymo řezy
Eskymo řezy
Eskymo řezy
Eskymo řezy
Eskymo řezy
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 12
      lžíce hrubá mouka vrchovaté
    • 9
      lžíce cukr krystal
    • 4
      ks vejce
    • 50
      g kakao
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • Krém
    • 0,75
      l mléko
    • 2
      balení kokosový pudink MUSÍ BÝT KOKOSOVÝ
    • 0,50
      kostka máslo
    • 3
      lžíce cukr 2 -
    • 1
      kelímek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme s cukrem do zhoustnutí, pak přidáme ostatní. Na vymazaném a vysypaném a hlubším plechu upečeme. Do uvařeného vychlazeného pudinku zašleháme ostatní ingredience. Natřeme na piškot a pocákáme čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Eskymo

Eskymo

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 1. 1. 2017 11:16

    Dle rad v komentářích jsem použila polohrubou mouku a přidala asi 8 lžic oleje. Piškot byl super. Kokosový pudink jsem koupila v Kauflandu, přidala jsem ještě 3 lžíce kokosu a rumíček. Nemělo to chybu a jen se po řezech zaprášilo ;-)

  • misak.m. | 4. 10. 2016 16:03

    je to, jak říkáte.mouka polohrubá a mléka jen půl litru. je to výborný s malinovým a banánovým pudinkem ( to mám vyzkoušeno) ale s kokosovým je to bezkonkurenčně nejlepší :-)

  • pupik250 | 6. 7. 2016 14:19

    Já dala puding karameloví a taky to bylo moc dobré :-D

  • marky98
    marky98 | 7. 3. 2016 17:29

    Ahoj dá se někde sehnat kokosový pudink? Já ho v Tescu nemohu sehnat.. přede děkuji za odpověď

  • Kačka | 24. 3. 2014 20:30

    Řezy jsou mňami :-) akorát opravdu místo hrubé mouky použít polohr. nebo hl. a na ten puding je nejlepší půl litru mléka než 3/4.

  • Jana | 5. 10. 2013 17:04

    a pudink dávám OLE bez vaření a olej tam petří

  • silvik T.
    silvik T. | 14. 10. 2012 15:10

    výborné,jen místo hr.mouky bych příště dala polohrubou a aby nebyla buchta tak suchá bych přidala olej.

  • Luccka3 | 31. 8. 2012 21:12

    Výborný. Dnes jsem ho udělala poprvé a taky ne naposled, velmi chutná, ale příště nebudu dávat 3/4 litra mlíka, ale jenom půl litra. Krém byl moc řídký. ;-)

  • maja | 8. 8. 2012 00:19

    řezy jsou výborné,ale do těsta dávám ještě olej a malý bílý jogurt,těsto je vláčné a nestojí v krku.

  • akrim | 18. 3. 2012 18:51

    na vychladlý jinak by se krém určitě roztekl. :-)

  • Akrim | 18. 3. 2012 18:39

    je to pravda, že je to těsto sušší ale jinak dobre, příště taky upravím těsto. :-)

  • peta | 16. 2. 2012 17:54

    psroste se mi to neliby :- :-d

  • Haninka | 24. 10. 2011 12:32

    jsou výborné

  • Ancovicka
    Ancovicka | 16. 9. 2011 11:12

    Místo hrubé mouky použíjte polohrubou nebude se tak rozpadat a do krému přidat rum a želatýnu za studena ;-)

  • sokaf | 9. 9. 2011 11:06

    no chuťově dobré, asi bych už do krému nedávala cukr, je to dost sladké, ale jinak krém byl v pořádku tuhý, dokud jsem nepřidala zakysanou smetanu, ve finále to bylo řídké a neztuhlo to a při krájení mi to teklo a rozpadalo se.. a těsto tak sušší, příště přidám olej.. Dezert je to dobrý, ale příště si ho trochu poupravím.. :-)

  • laděna | 27. 8. 2011 10:03

    já mám troubu plynovou a tam vůbec žádné stupně nejsou.... všechno peču "od oka" ...musí se to hlídat ... ale jsem s ní spokojená a neměnila bych ... je to hned...

  • Berushka | 21. 8. 2011 12:21

    Nevím, proč se tu rozčiluješ Nelunice. Zkus použít mozek. Jsem mladý kuře, ale i mě napadlo rozehřát troubu na plno a jen, co jsem dala těsto s plechem do trouby, tak jsem to hned stlumila na co nejméně (mám ještě starou troubu, co mi stupně neprozdradí). Takhle peču každou buchtu a zatím jsem nic nespálila. Jinak buchta je to vynikající. Můžu jen doporučit. :-)

  • nnln | 21. 8. 2011 10:54

    Ať pak každý nadává, že to nedopekl nebo spálil?? Každá trouba peče trochu jinak i při stejných stupních, to je těžké.. Já třeba vše na plechu peču chvilku na 220 a pak ztlumím na 180 a dopeču. Ale z některé trouby bych při těhle stupních vytáhla uhel.. Ale zkuste třeba na 200 a pak ztlumit na 180, tím se snad nic nepokazí

  • Nelunica | 21. 8. 2011 09:29

    Že by sem nekdo napsal na kolik se to má péct?? :-X

  • Pavla 23 | 10. 7. 2011 21:39

    Kokosový puding seženete v každém větším supermarketu, určitě ho mají v Tescu, tam jsem ho koupila já, nebo v Hypernově ;-)

  • Lucie | 27. 6. 2011 18:52

    v kauflandu maji DR.otker

  • Lenka | 19. 4. 2011 14:42

    Koupila jsem ve Sparu, ale prý se dá pořídit i v Globusu

  • monika | 18. 3. 2011 19:17

    Koupila jsem ho v Glogusu ,Dr.Oetker

  • franta | 8. 3. 2011 23:17

    Já ti ho pošlu. Je pravda, že jsem také tápal a hledal.

  • Dáša D | 4. 3. 2011 17:48

    výborný, dobroučký řez!

  • recepty73
    recepty73 | 26. 2. 2011 18:10

    ...u nás v Kauflandu ho mají běžně ;-) a varianta pudink+kokos je také výborná :-))

  • pippiva
    pippiva | 26. 2. 2011 15:56

    To Vam nereknu,ale zkuste udelat pudink vanilkovy a do nej primichejte kokos,taky reseni ;-)

  • Patova | 26. 2. 2011 15:31

    kde mám sehnat kokosový pudink :'(

  • lalebayka | 8. 2. 2011 17:02

    tak tyhle řezy dělá tchýně a fakt nemají chybu,dopručuji vyzkoušet všem.... :-P

  • elldarka | 30. 1. 2011 18:50

    Vynikající, přidala jsem do těsta dle komentářů trochu oleje a do krému hrst kokosu a mňamka!

  • Ladia
    Ladia | 17. 10. 2010 16:00

    Krém: 3/4 l mléka, 2 kokosové pudinkové prášky, 1/2 másla, 3 lžíce cukru, 1 zakysaná smetana

  • Ladia
    Ladia | 17. 10. 2010 15:56

    3 l mléka? =-O =-O Jak vařit podle těchto receptů? S další kuchařkou v ruce?

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 15:51

    1*-velice žravé :-))

  • Světlana Čelechovská | 18. 6. 2010 13:44

    Eskymo řezy dělám taky, mám stejný recept, jen dávám dvě vajíčka a 125ml oleje...opravdu je pak výborný...

  • Jana Kovaříková | 24. 5. 2010 09:47

    Řezy byly výborné, jen mám připomínky ke korpusu, byl moc suchý, drobil se. Příště bych zřejmě přidala olej. Hrubá mouka mi nevadila, krém ztuhl dobře a opravdu měl eskymovou chuť. Určitě ho znovu vyzkouším s tím malým přídavkem oleje.

  • Klára Keselyova | 2. 5. 2010 11:32

    Zuzka, treba použiť vždy horúci nôž, pripraviť horúcu vodu a zakaždým doň ponoriť nôž. Skúste, nech sa Vám darí. Prajem príjemný zbytok nedele

  • Zuzana Uchytilová | 2. 5. 2010 08:50

    Včera jsem tento recept dělala, akorát jsem ho měla od Dr. Oetkera, kde píše polohrubou mouku a jen lžíci kakaa. Těsto dost suché, ale krém je opravdu moc dobrý. Dávám za 2.Jinak vrch jsem polila čokoládovou polevou (namísto pocákala) a chci se zeptat, zda někdo nemáte "recept" jak krájet řezy polité čokopolevou - mě se ta poleva vždycky hrozně láme :-(.

  • Kateřina Šulcová | 12. 4. 2010 13:36

    Musím se přiznat, že z tohoto receptu jsem si vypůjčila pouze krém. Ten je vynikající (dělám ho však jen z 1/2 mléka). Jinak korpus používám ten, co je uveden u Míša řezů. A lepší řezy jsem ještě nejedla, těsto je nadýchané a ve spojení s krémem je to božská mana:)

  • Dana Sobotová | 26. 2. 2010 14:46

    U nás doma chutnalo. Výborné.

  • Michaela Linhartová | 22. 1. 2010 15:35

    Myslím si, že když je recept psaný na lžíce, tak bohatě stačí 3 lžíce kakaa. Dala jsem těch 50g a je to hodně suché. Myslím si že když bude méně kakaa tak to tak suché nebude. Jinak to bylo dobré. Dávám 1

  • Marie Chromčáková | 3. 10. 2009 12:13

    Řezy jsem připravovala podle receptu s úpravami ostatních čtenářů- do těsta jsem dala polohrubou mouku, trochu oleje a trošku mléka, aby nebylo tak husté. Korpus byl ve výsledné fázi tužší a málo kyprý. Krém mi vůbec neztuhnul a hodně teče, tak že se řezy bedají krájet na kostky. Chuťově jinak velmi dobré, řezy jsme vyjídali lžičkou přímo z plechu:-). Příště to budu muset vyzkoušet s mým oblíbeným čokoládovým těstem, které se mi povede vždycky.A nad krémem budu muset taky popřemýšlet....

  • Martina Kolářová | 9. 9. 2009 13:20

    Abych řekla pravdu, těsto nic moc. Špatně mi vyskočilo, určitě bych tam příště nedávala hrubou mouku, ale radši polohrubou. Nicméně doma moc chutnal :-)

  • hana reitspiesová | 9. 7. 2009 21:46

    zítra hned ráno vyzkouším

  • Táňa K. | 25. 3. 2009 17:22

    Potvrzuji, že řezy chutnají jako Eskymo a u nás prošly.:-) Zapomněla jsem zmínit, že jsem do krému přidala velkou hrst strouhaného kokosu. Klidně bych ho mlsala samotný i bez té buchty pod ním. Čokoláda navrchu pak výslednou chuť skvěle doplňuje.

  • marie nezlakova | 25. 3. 2009 07:52

    Po prvotním zápolení se dostavil zasloužený výsledek.1

  • Táňa K. | 24. 3. 2009 17:40

    Tak já jsem, paní Maruško, shodou okolností řezy právě teď také dopekla.:-) Těsto jsem vylepšila vanilkovým cukrem a naředila trochou vody, rumu a lžící oleje, vylít na plech šlo pak krásně a po upečení je i hezky kypré. Korpus jsem natřela krémem, pocákala čokoládou a ačkoliv zakrojíme také asi až zítra, tak to maličko, co jsem během výroby ochutnala, slibuje náramnou dobrotu už teď.

  • marie nezlakova | 24. 3. 2009 15:47

    Tak jsem upekla a musím říct,že krém je velice dobrý.Ale s těstem jsem se zlobila od samého začátku!Mouky jsem dala jen 10lžic,protože po 12-ti bych z těsta měla štuk(to ale záleží na velikosti vajec i lžíce)Po nalití na plech a vložení do trouby jsem si myslela,že ač bylo těsta málo mi vyleze z vysokého plechu ven.Pak se na krajích korpusu udělal zvláštní"rolák",který se hned ohnul a udělal jakousi vanu...No tak jsem okraj seřízla,aby byl okraj rovný , nandala krém a posypala čokoládou.Krájet budu raději až zítra,jelikož se korpus strašně drobil...Tak nevím co bylo špatně?!?!Uvidím zítra.

  • Kateřina Morová | 29. 11. 2008 16:07

    Řezy se velice povedli, mě chutnali, přesně jako eskymo, můj přítel řekl, spodek je suchý. Mě opravdu moc chutnali snad bych snědla celý plech na posezení.

  • SV | 26. 4. 2008 10:06

    U nás neproběhlo žádné nadšení nad tímto zákuskem.Ta spodní, pečená část je taková "nijaká" a ten vrch, už to nezachránil.

  • Nikola Štěpánková | 17. 4. 2008 20:20

    Zítra se na tuhle dobrůtku chystám, tak doufám, že splní má očekávání a že se na ni všici vrhnout:0))

  • Petra Vybíralová | 13. 4. 2008 10:36

    Moc dobrý recept, jenom není dobré šetřit na pudingu, když jsem dělala řezy po druhé tak jsem koupila na kauflandu balíček více pudingů za hodně levné peníze a výsledek tomu odpovídal. Krém měl takovou nepříjemnou pachuť.

  • Anonym | 18. 3. 2008 16:21

    Obyčejný kokosový pudink mají na kauflandu. E.Z.

  • Sylva Karešová | 18. 3. 2008 16:11

    Anonyme, v běžných obchodech, hypermarketech.. Stačí se jen podívat. Je mnoho druhů pudingů, mezi nimi právě i kokosový :-) Od Oetkera je kokosový puding určitě. Ten jsem použila i já.

  • Anonym | 18. 3. 2008 16:06

    Kde koupim kokosovy puding?

  • Pavlina | 8. 3. 2008 15:19

    je to mac dobra buchta

  • Janča | 24. 2. 2008 08:20

    Pekla jsem v pátek.Korpus jsem raději udělala podle receptu Oblíbené těsto s kakaem.Na 2 pudinky stačí 1/2 l mléka ,neteče a důležité je zašehat máslo a zakysanku do TEPLÉHO pudinu.nebojte,nesrazí se. Čokoláda na vrch a po vychlazení úúúžasné Eskymo.Dnes ještě lepší než včera.Mňam

  • Sylva | 20. 2. 2008 16:52

    Já mám tedy recept trošičku jiný... a zrovna nedávno jsem tyto řezy dělala a povedly se a chutnaly. Můj recept: 2 hrnky HLADKÉ mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 2 vejce, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje a kakao (u kakaa nebylo uvedeno množství, a tak jsem dala hodně, neboť mám ráda hodně kakaové) Na krém: 500 ml mléka, 2 kokosové pudinky, 125 g másla, cukr dle chuti a 1 zakysaná smetana. Měly fakt úspěch, ale jsou tedy dosti syté, jako spíš dortíček :-)

  • Jarmila | 19. 2. 2008 19:00

    Řezy jsem pekla tento víkend, povedly se, měly opravdu chuť Eskyma, sklidila jsem s nimi úspěch.

  • Petra | 14. 2. 2008 11:27

    Chtěla bych se zeptat, zda krém natíráme na ještě teplý piškot nebo až na vychlazený... děkuji

  • Jana | 27. 1. 2008 16:06

    Tyto řezy Eskymo jsem před nedávnem zkusila a opravdu byly moc dobré.Trochu jsem měla obavy,že se mi korpus z hrubé mouky nepovede,ale výsledek byl nad moje očekávání a tak se po zhotovení této dobrůtky moje rodinka pustila s chutí do toho.Máslo je opravdu moc důležité zašlehat do ještě teplého pudinku.Všem,kteří se chystají tento výtečný receptík udělat ať neváhají.Určitě se povede.Tak Vám přeju hodně zdaru při pečení a především DOBROU CHUŤ!!!!

  • Jana | 27. 1. 2008 16:05

    Tyto řezy Eskymo jsem před nedávnem zkusila a opravdu byly moc dobré.Trochu jsem měla obavy,že se mi korpus z hrubé mouky nepovede,ale výsledek byl nad moje očekávání a tak se po zhotovení této dobrůtky moje rodinka pustila s chutí do toho.Máslo je opravdu moc důležité zašlehat do ještě teplého pudinku.Všem,kteří se chystají tento výtečný receptík udělat ať neváhají.Určitě se povede.Tak Vám přeju hodně zdaru při pečení a především DOBROU CHUŤ!!!!

  • Anča | 1. 12. 2007 17:36

    Vynikající,krásně my to v lednici ztuhlo a to jsem tomu nevěřila.Akorát je duležité do teplého pudingu zašlehat máslo!Dávám za 1.

  • maky | 1. 12. 2007 11:54

    pekla jsem nedávno , ale i mně krém tekl i po několika hodinách v lednici. jinak dobrý

  • Jana Peková | 8. 11. 2007 17:43

    Prosím kuchařku on-line o nahrazení slova vychlazeného za teplého.Stále totiž tímto nešťastně voleným slovem způsobuji,že se tento moučník nepodaří.A to je škoda.Díky.

  • Jana Peková | 8. 11. 2007 17:30

    Katy,nenechávejte pudink úplně vystydnout a zašlehejte máslo -pravé- do teplejšího.

  • Katy Vesela | 7. 11. 2007 15:48

    Ahoj, tak jsem řezy upekla, udělala jsem vše podle receptu, ale náplň neztuhla ani po dvou dnech v lednici. Nevíte někdo, kde se stala chyba? Jinak chuťově skvělé.Diky

  • Věrka | 15. 10. 2007 11:10

    Teda opravdu Supeeeeeeeeeeeeeeer recept. Upekla jsem ho na mé narozeniny, tudíž mnoho lidiček ochutnalo a co" no obrovská chvála byla " tímto moc děkuji za tento recept a dávám 1+!.

  • Jana Peková | 4. 10. 2007 16:18

    Díky,vždy mne potěší,když chutná.

  • Anonym | 1. 10. 2007 19:49

    Řezy Eskymo jsem pekla o vikendu a musim jen chválit, chutnalo všem. Peču často a ráda a tyhle řezy budou jedny z oblíbených. Piškotu jsem se trochu obávala, tak jsem udělala piškot jako na Míša řezy a na to krém a jak už bylo řečeno ještě do teplého pudinku jsem zašlehala 1/2 másla a opravdu hustou zakys. smetanu a krém netekl. Moc dekuji moji rodiče po prvním kousnutí ihned řekli - "to je Eskymo" :-)

  • mina kubikova | 3. 9. 2007 16:35

    Pani Ehnes....este som Vam zabudla napisat, ze ochucovat by som sa nebala, kym som si v nemecku nezvykla nakupovat, tak som nahradzala hocico hocicim a nikdy som nebola sklamana. Neviem ci najblizsie ked budem na slovenskusdostanem kupit kokosovy pudink, takze asi pristupim k moznosti b, ze do normalneho vkydnem bud esenciu, alebo priamo sirup. prijemny den

  • mina kubikova | 3. 9. 2007 16:29

    jana ehnes........bolo to s mensimi upravami ako je uvedene v tomto recepte, ale vysledok bol skvely. Ja peciem iba pre dvoch, takze vsetko robim z polovicnej davky na maly plech. Na maly plech som pouzila dva tie kremy a rozmiesala som ich len v pol litry mlieka a pridala jeden maly kelimok kyslej smotany, maslo som uz nevslahavala. robila som to vecer, takzen na druhy den to bolo krasne ztuhnute.No a piskot som robila klasicky z 3 bielok, 3 zltok, 70 g cukru, 80 g polohr. muky, 15 g kakao, nie podla receptu, pretoze ja nerada peciem podla *hrncekov a salok a lyzic a hrsticiek a podobne. navrch som nasypala cokolovadovu ryzu.

  • Jana Ehnes | 1. 9. 2007 20:08

    mina kubikova ....... diky za radu, napiste prosim, jak se Vam to s tim paradisecreme podarilo. Ochutit obycejny pudink me uz taky napadlo, ale myslim si, ze to nebude to "prave orechove".

  • Zdenka Fridrichvá | 27. 8. 2007 08:03

    Včera jsem upekla a můžu říci že se jen zaprášilo hlavně můj pěti letý syn si nejvíce pochutnal dík za recept

  • mina kubikova | 25. 8. 2007 10:41

    jana ehnes......dnes som kupila v tengelmanne kokosovy paradies creme. je to novinka. planovala som upiect tieto eskymo rezy, tak som tiez premyslala, ze co robit ak nezozeniem kokosovy puding. ja by som kupila nejaky neutralny puding napr. smotanovy a do mlieka na varenie by som pridala kokosovy sirup, napr. monin, alebo nieco podobne. potom by som dala samozrejme do pudingu menej cukru. ten kokosovy krem som kupila prave dnes rano, takze skutocne neviem, ci je dobry, ci nie.

  • Anonym | 20. 8. 2007 22:15

    Kamčo moc mě potěšilo,že chutnalo Vám i mamince.

  • jana ehnes | 20. 8. 2007 09:17

    Prosim poradte, kde se daji v Nemecku sehnat kokosove pudinky. Diky.

  • Kamča Hůlková | 18. 8. 2007 12:37

    Teda Jano řezy jsou vynikající,i moje mamka po ochutnání aniž bych prozradila název pohotově řekla eskymo bez špejle za mého mládí.Mňam

  • Jarmila Šteflová | 1. 8. 2007 13:02

    Dělala jsem včera večer na dnešní rodinnou oslavu, postupovala jsem podle rady, aby krém netekl, dala jsem i s pekáčem do lednice, ráno jsem chutnala, piškot dole byl dost suchý a krém nahoře řídký,vydělal jse to z lednice a jsem zvědavá jaké to bude večer, zatím nic moc.

  • Hanka | 4. 7. 2007 21:49

    Dnes jsem pekla,manžel pěje chvály a to není na sladký.Bála jsem se těsta,ale bylo super!

  • Jana V. | 16. 6. 2007 17:01

    Já jsem také zkoušela,ale chválit nemohu.Těsto bylo po upečení tuhé,a kokosový pudink dodal takovou umělou vůni a chuť.Doma mi řekli-už to víckrát nepeč.

  • Jana Peková | 29. 5. 2007 17:51

    Hanko děkuji za ty chvály a doufám,že ho sama brzy vyzkoušíš.

  • hana suchá | 28. 5. 2007 14:53

    Tak za tenhle recept ručím.Nejen,že jsem ho ochutnala přímo od autorky-a byl výborný-ale znám ji navíc jakovelmi dobrou pekařku,takže doporučuji.A tebe Jani zdravím....

  • Jarka O. | 22. 5. 2007 07:32

    Kokosové pudinky mají v Kauflandu

  • Miroslava Kokšalová | 21. 5. 2007 17:05

    MOC DOBRÝ NEZBYL ANI DROBEČEK.MUSÍM SI JÍT KOUPIT DO ZÁSOBY KOKOS.PUDINKY-NEJSOU MOC K SEHNÁNÍ.DĚKUJI ZA RECEPT

  • Jarka O. | 2. 5. 2007 07:28

    Piškot jsem pekla podle sebe, krém jsem udělala bez másla - jen pudink a smetana. Bylo to dobré, dávám 1.

  • Helena Štolbová | 24. 4. 2007 09:29

    Dávám za 1. Druhý den jsou z lednice v uzavřené dóze velmi dobré a třetí den jsou boží !

  • Jana Peková | 23. 4. 2007 09:12

    Souhlasím s vámi,také přidávám vše jen do vlažného.Až nyní mi došlo,že jsem v receptu uvedla do vychlazeného,což může znamenat - studeného.Prosím o nahrazení slova vychlazeného za - vlažného.A omlouvám se.

  • RADA | 22. 4. 2007 09:14

    vsem vam kterym krem tece davam radu-dejte klidne 3/4l mleka,ALE pudink NESMI uplne ztuhnout(vychladnout)! protoze 2krat neztuhne.tedy ostatni prisady pridejte do vlazneho(tepleho)pudinku!jinak vyborne!

  • Evča | 20. 4. 2007 09:54

    Taky jsem upekla,jenom ten krém po přidání smetany se mi zdál trosku sražený.Ale jinak byly výborné.

  • Jana Peková | 17. 4. 2007 17:44

    Přesně tak, paní Olčo,když jsem tyto řezy vymýšlela a pak tvořila ještě jsem nevěděla jak je nazvat a pak,když jsme je jedli,tak se mi vybavila tato malá Eskyma našeho dětství.

  • olča | 17. 4. 2007 12:49

    Pekla jsem podle receptu, jen jsem dala do krému asi 1/2 l mléka.Moc nám chutnaly, nejlepší byly po zaležení. Dávala jsem hádat, jak by tyto řezy podle chuti pojmenovaly a všichni se shodli na "Eskymo řezy". S nostalgií jsme zavzpomínali na malá Eskyma bez špejle za 0,50 Kč.

  • lída | 16. 4. 2007 14:52

    Řezy byly výborné, do krému jsem přidala trochu kokosu a moje malá princezna byla nadšená a chtěla další kostičku. Jani díky za recept.

  • Katka Maršálková | 16. 4. 2007 13:37

    Hanko, díky, taky jsem se divila, že tam je hrubá mouka....příště to udělám taky z té polohrubé a dám asi i míň lžic, asi mám nějaké veliké, takové ty klasické staré :o)

  • Anonym | 16. 4. 2007 11:28

    Paní Maršálková,kdyby jste četla komentáře a podívala se kdo poslal foto,tak zjistíte,že paní Vejvodová píše,že použila pro tento moučník jiný korpus,která i zaslala tuto fotku.Takže na fotce není originální korpus k tomuto receptu.

  • Hana Rožníčková | 16. 4. 2007 10:57

    Katko, já jsem dávala polohrubou mouku, řezy z hrubé mouky nemám ráda. Těsto bylo dobré.

  • Katka Maršálková | 16. 4. 2007 10:47

    tak jsem pekla o víkendu, ten kokosovej pudink se mi samotnej zdál taky takovej umělej, taky bych ho samotnej nesnědla, ale na řezech byl dobrý. Zato to těsto!!! Nevim, jestli nemám větší lžíci, protože těsto bylo hrozně tvrdé, jestli jsem tam nedala hodně té hrubé mouky. Musela jsem ho pokapat, no teda spíš polít, rumem, aby to trochu změklo. A dávala jsem péct do klasického hlubokého plechu, ale to těsto nebylo tak vysoké jako tady na obrázku. Řezy byly celkem dobré, ale znám lepší. Nevíte, čím by to mohlo být, že to bylo tak tvrdé?

  • Hana Rožníčková | 12. 4. 2007 18:11

    Dnes jsem upekla, ochutnala a musím po pravdě napsat, že nás to vůbec neoslovilo. Asi máme moc zmlsané huby. Na nás je to moc a moc umělé. Ten kokosový pudink, ten teda je - děsně umělý. Samotný bych ho nesnědla. Je mi líto, ale není to naše parketa.

  • Jana Peková | 10. 4. 2007 18:21

    Děkuji za foto paní Vejvodová.Také jsem ho již dříve posílala,ale asi se mi to nepodařilo.

  • Renata Zrníková | 9. 4. 2007 13:14

    Opravdu výborné...Dnes jsem dělala a všichni si moc pochutnali

  • Anonym | 7. 4. 2007 13:19

    ta zakysaná smetana je ta _rama- takový soudek .je dost hustá a krém neteče

  • Jana Peková | 5. 4. 2007 09:54

    Hotový moučník dám do lednice vychladit,krém více ztuhne a dobře se krájí.

  • Jana Peková | 4. 4. 2007 22:48

    Musím přiznat paní Adélo,že těch 5 deka zak.smetany vůbec neřeším,prostě jakou mám,takovou tam dám.Důležitější je jak už jsem psala to pravé máslo.

  • Vlasta Vejvodova | 4. 4. 2007 21:38

    Dnes jsem dělala tyto žezy a jsou dobré,jen jsem udělala jiný korpus (viz.Oblíbené těsto) a krém jen z 500 ml mléka a i tak byl dost řídký,kdybych se držela dle návodu,tak by ten krém tekl uplně!Pošlu i foto.Zakysanku jsem tam dávala 200 g.

  • Adéla Křížová | 4. 4. 2007 19:43

    Mohu se zeptat jestli se dava 200 g nebo 250 g zakysaná smetana?

  • Katka Altmanová | 3. 4. 2007 13:15

    Řezy jsou dobré. Posílám vám jedničku. Pekla jsem je o víkendu.

  • Jana Peková | 3. 4. 2007 09:49

    Mám radost,že vám chutnal.Do krémů na řezy,které se krájí používám pouze pravé máslo např.Jihočeské-krém pak ztuhne dobře.

  • Renata | 2. 4. 2007 16:43

    V sobotu jsem upekla,do neděle schovala a do dneška nezbyl ani kousíček.Opravdu vynikající,jen ten krém mi nechtěl ztuhnout,ale i tak SUPER!

  • Jana Peková | 2. 4. 2007 09:33

    Nejčastěji používám hlubší plech 36 krát 27.

  • NMarta | 2. 4. 2007 06:09

    Doporučuji, opravdu dobré.

  • Jana | 1. 4. 2007 09:58

    Na jak velký plech to Jano dáváte? Díky

  • Jana Borovcová | 1. 4. 2007 07:57

    Včera jsem ho upekla je moc dobrý hlavně ten krém nemá chybu.

  • Skarkova Dana | 28. 3. 2007 10:25

    Rychlý a určitě moc dobrý,hned vyskouším.

  • PAVLA | 27. 3. 2007 18:31

    Ty stojí za vyzkouseni,určitě budou moc dobrý.Kouknu se po kokosovem pudinku a na víkend upecu.

  • Renata | 27. 3. 2007 18:11

    Tak to mě láká,je to rychlé a hlavně milujeme vše kokosové.Určitě vyzkouším a ještě navíc posypu kokosem.Mňam,mňam,už se těším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krystal Hrubá mouka Kakao Kokosový pudink Máslo Mléko Prášek do pečiva Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Nebeská Máňa

Nebeská Máňa

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

60
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
45
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
39
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
37
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
37
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Erdäpfelkas
Erdäpfelkas
Esíčka
Esíčka
Eskymo
Eskymo
Eton Mess
Eton Mess
Étonnant jablkový koláč
Étonnant jablkový koláč
Excelentní Cheesecake
Excelentní Cheesecake
  • Recepty.cz
  • Eskymo řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact