• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
Napište svůj komentář k receptu

Ernstův choucroute

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ernstův choucroute
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřové maso uzený bůček
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      ks bobkový list
    • 1
      ks nové koření kuličky
    • 5
      ks pepř mletý kuličky
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      kostka masox dle chuti
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks kuřecí prsa prsní
  • Omáčka
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžička křen
    • 1
      lžička petržel

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na olivovém oleji (může být i obyčejný stolní), přidáme nakrájený česnek, bobkový list, nové koření a kuličky pepře. Chvíli restujeme a přidáme dobře propláchlé a nakrájené kysané zelí. Zalijeme bujonem a necháme asi 5 minut povařit. Mezitím si nakrájíme bůček na plátky cca 1-2 cm tlusté a přidáme do hrnce. Necháme opět asi 5 minut společně vařit. Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, osolíme, kdo chce, může opepřit, a položíme na zelí. Takto spolu vaříme kolem 15 minut, prostě až bude kuřecí hotové.
2
Ingredience na omáčku smícháme dohromady a podáváme k hotovému choucroutu. Zkuste to, je to fakt mňamka!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 1. 4. 2009 23:48

    no kysane zeli co dela babicka je taky kysela tak akorat na jidlo :) kupovane je teda hodne kysele ... a ja nic nekraju, jsem lina

  • sottish wolf | 1. 4. 2009 22:39

    Antonia Trusková: myslim, ze neni mysleno krajet zeli jeste podelne :-D

  • Antonia Trusková | 6. 3. 2009 19:29

    Je prekvapujúce, ako sú ochutené tie isté produkty v závislosti od krajiny. U nás je kyslá kapusta takej miernej chuti, ze este pridávame ocot a Vy radíte "dobře propláchlé a nakrájené ". Taktiez nám je "nepochopitelné", naco este treba krájat "kysané zelí", ked je nakrájané temer ako vlasy.Darmo, iný kraj, iné zvyky. Ale tú poriadne kyslú kapustu Vám závidíme.

  • Zuzana Kalábová | 28. 2. 2009 17:27

    Jedná se o petrželovou nať - může být čerstvá, ale dobrá je i sušená.

  • Klára Keselyova | 26. 2. 2009 21:47

    Ten petržle, do omáčky, je vňať, alebo koreň zostrúhaný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Křen Kuřecí prsa Kysané zelí Masox Med Nové koření Pepř mletý Petržel Vepřové maso Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pepřový dip

Pepřový dip

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Rychle naložené okurky

Rychle naložené okurky

Babiččin sádlový koláč

Babiččin sádlový koláč

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Česnekovo-sýrová omáčka

Česnekovo-sýrová omáčka

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

Bylinková kachní prsa

Bylinková kachní prsa

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

63
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
62
Šťouchané brambory s medvědím česnekem
Šťouchané brambory s…
61
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky
60
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
39
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami
Losos na másle a…

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Velké změny na filmovém festivalu v Cannes: Zákaz nahoty!

Velké změny na filmovém festivalu v Cannes: Zákaz nahoty!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact