Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iveta Odvárková
|7. 3. 2008 12:17
Podobnou pomazánku dělám také, ale z jiného sýra. Je to Primátor z Madety, na krabičce je napsáno "Jediný sýr s lomem". Kupuji ho v Hypernově, jinde jsem ho zatím neviděla. Jsou to trojhránky, v kulaté krabičce jich je šest kusů a na krabičce převládá žlutá a červená barva. To kdyby je někdo hledal v regálu. :- Trohránky nastrouhám najemno, k tomu nastrouhám nahrubo vajíčka uvařená natvrdo a sterilovanou sladkokyselou okurku, přidám majolku, nadrobno nakrájenou cibuli, trošku plnotučné hořčice, sůl, pepř a je hotovo, rodina si pomlaskává. - Ty ingredience dávám od oka, pouze dodržuji poměr jedno vejce na jeden trohránek.
Alexandra Daňková
|7. 3. 2008 10:30
tak jsem právě dokončila tuto pomazánku a musím říct, že je fakt super. já ementál nemám vůbec ráda, ta nasládlá chuť mě vadí, takže ho vůbec nejíme. Zítra slavíme narozky a chtěla jsem zkusit něco nového, netradičního a když jsem uviděla tento recept, tak se mě hned zalíbil. Je to fakt moc dobrá pomazánka a ta nasládlá chuť je tam právě výborná. Takže všem doporučuji a dávám za 1
autor
|12. 1. 2008 22:03
ta pomazánka právě chutná po ementálu,takže jeho chuť nezastře.
Anonym
|7. 1. 2008 20:07
Já si myslím, že je to dobrý recept. Určitě vyzkouším.
Anonym
|7. 1. 2008 17:28
Nic proti, ementál je skvělý. ale není škoda ho zpracovat do pomazánky a tím zastřít jeho chuť?