Maso nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, pepř, lisovaný česnek, žloutky, solamyl, (asi 1 lžíci), a smícháme (můžeme nechat chvíli proležet v chladu). Na rozpáleném oleji směs orestujeme, přidáme cibuli, kapii, žampióny a dále restujeme.
2
Když je maso měkké přidáme zelí nakrájené na jemné nudličky a sojovou omáčku a krátce orestujeme. Zelí by mělo zůstat trochu křupavé. Příloha hranolky nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Chutnalo, jen jsem dala obyčejnou papriku, sterilované kapie v obchodě nebyly a čínského zelí jen čtvrtinu a přišlo mi to, že ho stačí...
Michal
|14. 10. 2006 20:18
Recept je to uplne vynikajuci. Z vlastnej skusenosti radim, pridavat zeleninu az ked je maso makke, a na miesto zampionov su vynikajuce tie male nakladane cinske hribky.