Fazole a čočku přebereme, propláchneme a uvaříme každé zvlášť ve vroucí vodě se špetkou prášku do pečiva. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme nakrájenou zeleninu a na kolečka pokrájenou uzeninu.
2
Vše krátce opečeme, zalijeme vodou, prošleháme, přidáme zelí a povaříme, až tuk vystoupí na povrch. Do polévky vsypeme uvařenou čočku a fazole, osolíme, opepříme, okořeníme. Nakonec na zjemnění přidáme smetanu a již nevaříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
petr
|29. 4. 2013 11:05
Z kterého kraje tenhle ein topf je?Začíná se to blížit šouletu,ale za zkoušku to stojí.
izabel
|1. 4. 2007 13:28
pocula som horsiu verziu ein topf..ze z kazdeho rozku trosku ako je anglicky puding, ale vraj v tekutej konzistencii..ale nie je to az take hrozne ako som pocula..vyzera to lakavo