• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Džuveč II.
Napište svůj komentář k receptu

Džuveč II.

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 135
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Džuveč II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 900
      g vepřové maso Plecko
    • 10
      ks zelená paprika
    • 6
      ks rajčata Velká
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pepř mletý
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • 200
      g rýže

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátý olej se dá pokrájená cibule a na kostičky nakrájené maso. Zadusí se a po chvilce se přidá červená paprika, pepř, sůl, podlije se vodou a nechá se dusit do poloměkka.
2
Na velký pekáč se dá olej, na nudličky pokrájené papriky a na kousky pokrájená rajčata. Po chvilce dušení se přidá česnek, rajský protlak a směs se nechá chvilku dusit. Pokud je maso poloměkké, přidá se do této směsi spolu s opranou rýží, zalije se asi 3/4-1 l vody a dá se do trouby dusit až je rýže měkká.
3
Podává se s chlebem. Rýže zvětší svůj objem asi 3x. Množství přidávané vody závisí na dužnatosti paprik a rajčat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Džuveč

Džuveč

Bramborový džuveč

Bramborový džuveč

Džuveč podle dědy

Džuveč podle dědy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hele ty zelenej | 7. 5. 2015 13:09

    :-$ no fuj ten dzvec nebo jak se to pise se neda vubec zrat :-$

  • mammocradmonastyrskydzuvecmamhomocradmocmocradhomam | 7. 5. 2015 13:08

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ fuj to je hnus :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ ale je to dobre O:-) O:-) O:-) O:-) <3 <:-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • ahoj | 7. 5. 2015 13:06

    jamamdzuvectuzeradchutnamiajefaktdobrejdavamsihonasnidaniobediveceri achkdybychtakmelmezernik :'( :'( :'(

  • Sisinka | 28. 12. 2012 11:02

    Já džuveč dělávám docela často, dokonce chutná i manželovi, který rýži moc nemusí. Dělávám ho ale s mletým masem.

  • veverkag | 6. 1. 2012 18:14

    Chutný recept

  • Ségra ,,Nenapíšu" | 19. 9. 2011 18:51

    Já to teda nikdy nejedla, ale vypadá to hezky. A myslím, že ségra to taky nikdy neměla.

  • Nenapíšu | 19. 9. 2011 18:49

    Jo, džuveč jsme měli ve škole a je to docela dobrý...

  • Anonym | 19. 9. 2011 18:45

    Mojí kamarádce Lucce říkáme ve škole Džuveč a tak jsem taky chtěla znát recept na to jídlo... A tady je dobrej recept na džuveč. :-)

  • nechci
    nechci | 17. 7. 2011 09:28

    Výborné jídlo,přesně tak jak je zde napsáno dělám také a nemá to jedinou chybičku.

  • NIkdo NIKDO | 8. 10. 2005 22:05

    džuveč je dobrej

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Rýže Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Uhlířské špagety

Uhlířské špagety

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Dresing hami mňami

Dresing hami mňami

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Řecký těstovinový salát

Řecký těstovinový salát

"Míša" roláda

"Míša" roláda

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

20
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
17
Babiččino špenátové rizoto na pátek
Babiččino špenátové…
16
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Dýňový prívarok
Dýňový prívarok
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový salát z máslové dýně
Džem z rakytníku
Džem z rakytníku
Editin podmáslový chléb s mandlemi
Editin podmáslový chléb s mandlemi
Echeloní
Echeloní
Eierlikörpunsch
Eierlikörpunsch
  • Recepty.cz
  • Džuveč II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact