• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Džuveč
Napište svůj komentář k receptu

Džuveč

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Džuveč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g hovězí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      ks cibule
    • 2
      ks feferonka
    • vývar
    • 8
      ks zelená paprika
    • 6
      lžíce rýže
    • 4
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a promícháme s moukou. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a feferonky, přidáme maso a zprudka po všech stranách opečeme, až si pustí vlastní šťávu. Chvíli dusíme ve vlastní šťávě, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
2
Během dušení podle potřeby podléváme dalším vývarem a občas promícháme. Před koncem dušení přidáme vyčištěné a pokrájené papriky, propláchnutou rýži a později ještě nakrájená rajčata. Dodusíme, až jsou maso i rýže měkké. Podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Džuveč II.

Džuveč II.

Bramborový džuveč

Bramborový džuveč

Džuveč podle dědy

Džuveč podle dědy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dr. Azbest | 18. 12. 2012 21:55

    Do džuveče patří česnek! Výborný je džuveč z vepřového srdce s trochou jater a s kořenovou zeleninou.

  • qsalat
    qsalat | 19. 11. 2011 15:06

    Vyzkoušel jsem tento recept a bylo to tak vynikající,že ho rodina udělala a ještě 2 dny se olizovala za ušima. DOPORUČUJI!

  • Marianna | 2. 11. 2005 10:55

    Tak ja poznam dzuvec troska inak, okrem zelenej papriky a rajcin sa tam dava mrkva a baklazan, zahusti sa s mukou rozmiesanou vo vode, nedava sa tam vobec ryza, ale sa zvlast uvari ryza k dzuvecu alebo zemiakova kasa.Tak som to jedla v Sarajeve a je to super!

  • Anonym | 9. 11. 2004 15:17

    Rýže je nejlepší přidat v sáčku. Má to pak lepší chuť. Takovou výraznější. Akorát ten sáček se špatně rozděluje na porce.

  • Zuzana Typová | 3. 11. 2004 16:33

    Myslím si, že by bylo dobré zmínit přesně jak se to dělá s tou rýží, jestli se dává syrová co se neprodává v sáčcích nebo jaká

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Hladká mouka Hovězí maso Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Rýže Sůl Vývar Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salámový aspik

Salámový aspik

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Švestkové knedlíky II.

Švestkové knedlíky II.

Chlebové "lasagne"

Chlebové "lasagne"

Kynuté pletýnky - smažené

Kynuté pletýnky - smažené

Dobré kuře

Dobré kuře

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Cuketa se šunkou

Cuketa se šunkou

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

58
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
28
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
25
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
10
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Džuveč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact