Dýni nakrájíme na malé kostky a dusíme v 1 dcl vody asi 15 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijeme, dýni rozmixujeme, vmícháme najemno nakrájenou cibuli a vše ostatní.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jana bělochová
|8. 9. 2006 10:47
je to opravdu výborné,dělám tu samou i s cukety a zavařuji,vydrží celou zimu,teda když to nesníme.
Zdena z JM
|8. 9. 2006 07:44
S tím zavařováním to není špatný nápad.Ale asi bez té cibule.Tu bych přidala vždy čerstvou.
Jana Kutačová
|8. 9. 2006 07:30
Tak tohle vypadá poměrně zdravě a jednoduše.Sice to asi můj oblíbený tataráček zcela nenahradí,ale můžu to zkusit.Přemýšlím,jestli by se to nedalo zavařit.Dýní máme hodně,takže kdyby tento"tataráček"byl dobrý na topince,udělala bych si zásobičku..o))