• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dýňový srnčí hřbet
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový srnčí hřbet

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový srnčí hřbet
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek dýně čerstvá, na jemno nastrouhaná
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      lžička skořice
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda soda na pečení
    • 1
      špetka sůl
    • 340
      g cukr
    • 3
      ks vejce větší
    • 0,75
      šálek rostlinný olej (šálek 0,25l)
    • 1
      hrnek ořechy
    • 1
      lžička vanilka

Postup přípravy receptu

1
Prosát dohromady mouku, skořici, prášek do pečiva, sodu na pečení a sůl. V míse nejprve smíchat cukr, olej, vejce a vanilku, vmíchat suché ingredience, nastrouhanou dýni a opatrně vmíchat ořechy. Přenést do vymazané a vysypané formy a péci na 175 °C. Peču obyčejně z poloviční dávky a v mojí plynové troubě téměř hodinu. Zkoušejte špejlí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový srnčí hřbet

Rýžový srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Červenková | 28. 11. 2007 22:16

    doporucuji!

  • Tereza Jarčušková | 26. 10. 2006 07:18

    Pani Jana, pridali ste už recepty na tie dobroty, čo spomínate ? Neviem ich nájsť.

  • Tereza Jarčušková | 26. 10. 2006 07:15

    Robila som včera z celej dávky, boli srnčie chrbáty dva. Použila som žltú tekvicu, tie potvory sú tak obrovské... Koláčik bol výborný, len som cesto troška riedila mliekom, chutilo. Posledné 4 kúsky boli aj dnes ráno vláčne a neobschnuté, hoci boli celú noc nezakryté na stole. Určite zopakujem. Ďakujem za dobrý receptík : )))

  • Jana Han | 2. 9. 2005 19:30

    Pani Airan dodam jeste predpis na tvarohovy dynovy dort, dynovou sladkou roladu a velice jednoduchy dynovy pie. Prosim o trochu casu, jen co ty predpisy najdu. Vsechny jsou velice dobre a osvezujici. Bohuzel do vsech musi prijit dynove pyre a to je ta nejpracnejsi cast. Da se ale pripravit ve velkem mnozstvi predem a skladovat.

  • Airan Novakova | 2. 9. 2005 09:38

    Sup s tim do oblibenich:-)))))) Dekuji za zajimavy recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dýně Hladká mouka Jedlá soda Ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Sůl Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Míchaná vejce s avokádem

Míchaná vejce s avokádem

Kváskový chléb

Kváskový chléb

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

22
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka v těstíčku s…
19
Jablkový koláč s drobenkou
Jablkový koláč s…
18
Ostré řízky z krkovice
Ostré řízky z krkovice
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Mexická tortilla se zelným salátem
Mexická tortilla se…

Zajímavé články

Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Další zvraty ve Zrádcích: Domů jede (zase) Kincl! Co mu zlomilo vaz?

Další zvraty ve Zrádcích: Domů jede (zase) Kincl! Co mu zlomilo vaz?

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

  • Recepty.cz
  • Dýňový srnčí hřbet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact