• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dýňový srnčí hřbet
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový srnčí hřbet

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový srnčí hřbet
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek dýně čerstvá, na jemno nastrouhaná
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      lžička skořice
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda soda na pečení
    • 1
      špetka sůl
    • 340
      g cukr
    • 3
      ks vejce větší
    • 0,75
      šálek rostlinný olej (šálek 0,25l)
    • 1
      hrnek ořechy
    • 1
      lžička vanilka

Postup přípravy receptu

1
Prosát dohromady mouku, skořici, prášek do pečiva, sodu na pečení a sůl. V míse nejprve smíchat cukr, olej, vejce a vanilku, vmíchat suché ingredience, nastrouhanou dýni a opatrně vmíchat ořechy. Přenést do vymazané a vysypané formy a péci na 175 °C. Peču obyčejně z poloviční dávky a v mojí plynové troubě téměř hodinu. Zkoušejte špejlí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový srnčí hřbet

Rýžový srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Červenková | 28. 11. 2007 22:16

    doporucuji!

  • Tereza Jarčušková | 26. 10. 2006 07:18

    Pani Jana, pridali ste už recepty na tie dobroty, čo spomínate ? Neviem ich nájsť.

  • Tereza Jarčušková | 26. 10. 2006 07:15

    Robila som včera z celej dávky, boli srnčie chrbáty dva. Použila som žltú tekvicu, tie potvory sú tak obrovské... Koláčik bol výborný, len som cesto troška riedila mliekom, chutilo. Posledné 4 kúsky boli aj dnes ráno vláčne a neobschnuté, hoci boli celú noc nezakryté na stole. Určite zopakujem. Ďakujem za dobrý receptík : )))

  • Jana Han | 2. 9. 2005 19:30

    Pani Airan dodam jeste predpis na tvarohovy dynovy dort, dynovou sladkou roladu a velice jednoduchy dynovy pie. Prosim o trochu casu, jen co ty predpisy najdu. Vsechny jsou velice dobre a osvezujici. Bohuzel do vsech musi prijit dynove pyre a to je ta nejpracnejsi cast. Da se ale pripravit ve velkem mnozstvi predem a skladovat.

  • Airan Novakova | 2. 9. 2005 09:38

    Sup s tim do oblibenich:-)))))) Dekuji za zajimavy recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dýně Hladká mouka Jedlá soda Ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Sůl Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Hermelínové řízky

Hermelínové řízky

Pórková lehká polévka

Pórková lehká polévka

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

50
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
35
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
30
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Dýňový srnčí hřbet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact