• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dýňový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový nákyp

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový nákyp
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1,50
      kg brambory
    • 1,50
      kg dýně
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      kg hrudkovitý tvaroh nebo čerstvý ovčí sýr
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 200
      ml rostlinný olej
    • 200
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 4
      lžíce kefír
    • sůl
    • pepř mletý
    • sezamová semínka

Postup přípravy receptu

1
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a vložíme na plech. Klademe na něj vrstvu tenkých plátků brambor, vrstvu plátků dýně, vrstvu tvarohu.
2
Každou vrstvu posolíme, posypeme pepřem, poprášíme moukou, posypeme strouhaným sýrem. Poslední vrstvu (tvarohovou) polijeme vejci rozmíchanými s mlékem a kefírem, pokapeme olejem a přikryjeme druhým plátem těsta.
3
Těsto potřeme olejem, posypeme sezamem.
4
Pečeme asi 1 hodinu při 180 °C. Krájíme teplé na čtverce a podáváme samotné nebo se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový chlebíček z pižmové dýně

Dýňový chlebíček z pižmové dýně

Americký dýňový koláč

Americký dýňový koláč

Dýňový koláč

Dýňový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 4. 10. 2007 19:35

    Pani Vladislava ďakujem, ale až takú chválu si ani nezaslúžim :)))

  • Vladislava Machulová | 4. 10. 2007 14:24

    Paní Terezko, šťastně jsem Vás našla v receptech a nestačím se divit, kolik zajímavých receptů máte zajisté odzkoušených..Asi budete noblesní kuchařka!! Tento recept mě velmi zaujal, protože kdekdo zná z tykve jenom kompot a přitom tykev, neboli po našem dýně je tak vynikající, jen přijít na zajímavý recept :-) Určitě vyzkoušíme a Vám doporučuji vydat "Jarčuškovskú kuchařku" !! Mějte se moc hezky!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Dýně Hladká mouka Hrudkovitý tvaroh Kefír Listové těsto Mléko Pepř mletý Rostlinný olej Sezamová semínka Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Jemná hrachová kaše

Jemná hrachová kaše

Kuřecí kousky s  bulgurem

Kuřecí kousky s bulgurem

Špenátový salát s mozzarellou

Špenátový salát s mozzarellou

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

141
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…
121
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
50
Tousty do školy
Tousty do školy
45
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
Těstovinový salát s…
33
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Dýňový krém
Dýňový krém
Dýňový krém s kari
Dýňový krém s kari
Dýňový krém se zázvorem a chilli
Dýňový krém se zázvorem a chilli
Dýňový perník
Dýňový perník
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový prívarok
Dýňový prívarok
  • Recepty.cz
  • Dýňový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact