• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dýňový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový nákyp

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový nákyp
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1,50
      kg brambory
    • 1,50
      kg dýně
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      kg hrudkovitý tvaroh nebo čerstvý ovčí sýr
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 200
      ml rostlinný olej
    • 200
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 4
      lžíce kefír
    • sůl
    • pepř mletý
    • sezamová semínka

Postup přípravy receptu

1
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a vložíme na plech. Klademe na něj vrstvu tenkých plátků brambor, vrstvu plátků dýně, vrstvu tvarohu.
2
Každou vrstvu posolíme, posypeme pepřem, poprášíme moukou, posypeme strouhaným sýrem. Poslední vrstvu (tvarohovou) polijeme vejci rozmíchanými s mlékem a kefírem, pokapeme olejem a přikryjeme druhým plátem těsta.
3
Těsto potřeme olejem, posypeme sezamem.
4
Pečeme asi 1 hodinu při 180 °C. Krájíme teplé na čtverce a podáváme samotné nebo se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový chlebíček z pižmové dýně

Dýňový chlebíček z pižmové dýně

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Americký dýňový koláč

Americký dýňový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 4. 10. 2007 19:35

    Pani Vladislava ďakujem, ale až takú chválu si ani nezaslúžim :)))

  • Vladislava Machulová | 4. 10. 2007 14:24

    Paní Terezko, šťastně jsem Vás našla v receptech a nestačím se divit, kolik zajímavých receptů máte zajisté odzkoušených..Asi budete noblesní kuchařka!! Tento recept mě velmi zaujal, protože kdekdo zná z tykve jenom kompot a přitom tykev, neboli po našem dýně je tak vynikající, jen přijít na zajímavý recept :-) Určitě vyzkoušíme a Vám doporučuji vydat "Jarčuškovskú kuchařku" !! Mějte se moc hezky!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Dýně Hladká mouka Hrudkovitý tvaroh Kefír Listové těsto Mléko Pepř mletý Rostlinný olej Sezamová semínka Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Lilkové koláčky

Lilkové koláčky

Mrkvová-pažitková pomazánka

Mrkvová-pažitková pomazánka

Bramborovo-sýrové lívance

Bramborovo-sýrové lívance

Vdolky s jablečným rozvarem

Vdolky s jablečným rozvarem

Kabirův pečený česnek Čeněk

Kabirův pečený česnek Čeněk

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

89
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
59
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
58
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
51
Čevapčiči
Čevapčiči
47
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Dýňový krém
Dýňový krém
Dýňový krém s kari
Dýňový krém s kari
Dýňový krém se zázvorem a chilli
Dýňový krém se zázvorem a chilli
Dýňový perník
Dýňový perník
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový prívarok
Dýňový prívarok
  • Recepty.cz
  • Dýňový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact