Můj dýňový džus
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový koláč famózní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nikomu nevadí, že je ta fotka ukradená z fotobanky???
Já vždy naliji horký džus do šroubovacích sklenic a rychle utáhnu víčko - zatím vždy bez problémů chytilo.
Džus dejte do zavařovacích sklenic a sterilujte 20 min na 80.C.
Konkurenční recept a kopie obrázku pumpkin juice in a glass, tam hledejte odpověď.
dobrý den můžu vás poprosit - chtěla bych vědět jak se tento džus zavařuje -v jakých sklinkách a na kolik stupnu ja jsem totiž k tomu do ted nenašla odvahu-omlouvám se za dotaz a děkuji za odpověd
Kapustové závitky
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Kotlety s houbovou omáčkou
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Jednoduchá žampionová směs
Smažená rýže Nasi Goreng
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka