Můj dýňový džus
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový koláč famózní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nikomu nevadí, že je ta fotka ukradená z fotobanky???
Já vždy naliji horký džus do šroubovacích sklenic a rychle utáhnu víčko - zatím vždy bez problémů chytilo.
Džus dejte do zavařovacích sklenic a sterilujte 20 min na 80.C.
Konkurenční recept a kopie obrázku pumpkin juice in a glass, tam hledejte odpověď.
dobrý den můžu vás poprosit - chtěla bych vědět jak se tento džus zavařuje -v jakých sklinkách a na kolik stupnu ja jsem totiž k tomu do ted nenašla odvahu-omlouvám se za dotaz a děkuji za odpověd
Králík - slintající soused
Templářský dort tmavý
Boloňské špagety a la Krupi
Šusky (opečené škubánky)
pomazánka - z krůtího masa
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Malinové / ostružinové knedlíky
Bramboračka s bylinkovými noky
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Pečený květák s uzenou paprikou
Višňový koláč s čokoládou
Rybízová bábovka