Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Světová pomazánka na chlebíčky
Koprovka podle Barunky
Tvarohová štola
Špagety se špenátovým pestem
Nepečený dort III.
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Medové-ořechové řezy
Masové závitky (nejen) se zelím
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Gyoza knedlíčky
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem