Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrnečkové knedlíky
Cibulová pizza z listového těsta
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Svařák
Koláč s kuřecím masem a olivami
Banánovo-čokoládový hřbet
Rizoto se slaninou a žampiony
Květák s mletým masem po boloňsku
Jednoduché ovesné sušenky
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky