Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená kuřecí prsíčka
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Smažené houskové knedlíky
Plněné žampióny speciál
Mazanec vánočka III.
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Cizrna na italský způsob II.
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…